Topkapı'da seyir halindeki lüks arabası yanan adam bakın ne yaptı

/ Kaynak: DHA
Topkapı'da seyir halindeki lüks arabası yanan adam bakın ne yaptı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Topkapı E-5'te seyir halindeki lüks araba alev topuna döndü, aracın sahibi ise olay sonrası bakın ne yaptı.

İstanbul'da Topkapı E-5 karayolunda seyir halindeki lüks otomobil birden bire alev alarak yandı. Alev topuna dönen lüks aracı kullanan sürücünün soğukkanlılığını ve yangını telefonuna çekmesi ise dikkat çekti.Yangın, E-5 Karayolu Merter mevkisi Topkapı istikametinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Ertan Başboğa yönetimindeki 34 E 3406 plakalı lüks otomobil, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebepten yanmaya başladı. Yoldaki diğer sürücülerin Başboğa'yı uyarması üzerine otomobilin yandığını fark ederek yolun sağına park etti.Bu sırada Başboğa çevredeki vatandaşların verdiği yangın tüpleriyle aracına ilk müdahaleyi yaptı. Alevleri söndürmeyi başaramayınca durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Başboğa, itfaiye ekipleri yangın yerine gelene kadar otomobilinin yanışını cep telefonuyla saniye saniye kaydetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri köpüklerle yanan otomobile müdahale ederek yangını söndürdü. Başboğa cep telefonuyla çektiği görüntüleri basın mensuplarıyla da paylaştı. Başboğa "Yolda giderken arabadan dumanlar gelmeye başladı. Arkadan gelen araçlar korna çalarak da beni uyardı. Bir anda baktım motor yanmaya başladı. Tüpü sıktım ama yeterli olmadı." dedi.
##tgvideo##
TRAFİK TEK ŞERİDE DÜŞTÜ
Yangın nedeniyle trafik polisleri E-5 karayolunu kontrollü olarak tek şeride düşürdü. Bu sırada yol üzerinde kısa süreli bir kuyruk oluştu. Yanan otomobilin çekici tarafından yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Ekipler kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...