Tolga Zengin pankartı öptü, yürekleri sızlattı

Tolga Zengin pankartı öptü, yürekleri sızlattı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği mücadele öncesinde bir sahne herkesin yüreğini sızlattı.

Hafta arasında annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Beşiktaşlı Tolga Zengin, Kasımpaşa mücadelesinde kendisi için hazırlanan pankartı öptü.Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği mücadele öncesinde bir sahne herkesin yüreğini sızlattı.Siyah-beyazlıların kalecisi Tolga Zengin, hafta içinde kaybettiği annesinin acısıyla karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürürken, kendisine iki taraftar grubundan gelen 'başın sağolsun' tezahüratları için tribünlere gitti.Tolga , Beşiktaş tribünlerinin kendisini çağırdığı sırada Çarşı grubunun hazırlamış olduğu pankarttaki annesinin resmini öperek elini kalbine götürdü ve taraftarlara teşekkür etti.Öte yandan Kasımpaşa sahaya "Başın sağolsun Tolga" pankartı ile çıkarken, Kasımpaşa taraftarları da "Melek anne ölmedi, kalbimizde yaşıyor" tezahüratları yaptı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...