TFF olaylı derbi kararını açıkladı, Galatasaray 3 - 0 galip

TFF olaylı derbi kararını açıkladı, Galatasaray 3 - 0 galip

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TFF, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan ve sahaya inen taraftarlar nedeniyle yarıda kalan karşılaşmayla ilgili kararını verdi.

Toplanan TFF yönetim kurulu maçın hakem temsilci ve gözlemci raporlarını inceledikten sonra skor 2-1 G.Saray'ın galibiyetiyle devam ederken bitime 2 dakika kala tatil edilen Beşiktaş - G.Saray maçıyla ilgili kararını verdi.TFF yönetimi raporların yanı sıra maçın görüntülerini de inceleyerek hakem Fırat Aydınus'un tatil kararını yerinde bularak maçın skorunun 3-0 hükmen G.Saray'ın galibiyetine karar verdi. Yaklaşık 3.5 saat süre toplantıda bir kısım üye 2-1 şeklinde tescil edilmesini talep etti ancak yapılan oylamada oy çokluğu ile 3-0 hükmen galibiyet şeklinde karar verildiTFF de kararla ilgili şu açıklamayı yaptı:"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 22.10.2013 tarihli toplantısında, 22.09.2013 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş A.Ş. - Galatasaray A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakası hakkında kararını verdi.Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2-1 Galatasaray A.Ş. lehine devam ederken 93. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Beşiktaş A.Ş. Kulübü'nün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi uyarınca (3-0) hükmen yenik sayılmasına, Galatasaray A.Ş. Kulübü'nün (3-0) hükmen galip sayılmasına oyçokluğuyla karar vermiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...