Tarkan uyuşturucu davasından yargılanıyor

Tarkan uyuşturucu davasından yargılanıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

ŞarkıcıTarkan`ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın 'uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucu madde satın almak' suçundan yargılanmasına devam edildi.

Sanatçinin avukatlari tarafindan mahkemeye sunulan dilekçede Tarkan`in pişman olduğu ve bir daha uyuşturucu madde kullanmadiği belirtildi. nbsp;İstanbul 3. Ağir Ceza Mahkemesinde, şarkici Tarkan Tevetoğlu`nun da aralarinda bulunduğu 17 saniğin ``uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucu madde satin almak`` suçundan yargilanmasina devam edildi. Tarkan`in Murat Erdoğan`a attiği maille ilgili avukati mahkemeye beyanda bulundu. istanbul 3. Ağir Ceza Mahkemesi`nde görülen duruşmaya aralarinda Tarkan`inda bulunduğu 17 tutuksuz saniktan sadece sanik Kubilay Keskin ve avukatlar katildi. Sanik Tarkan Tevetoğlu duruşmaya katilmadi. Duruşmada sanik Murat Erdoğan ile Tarkan`in şahsi maili üzerinden yaptiklari yazişmalara dair Tarkan`in avukatlari beyanda bulundu. Bunun üzerine sanik Murat Erdoğan, müdafii Rezzan Epözdemir söz alarak sanik Tarkan Tevetoğlu`nun müvekkili Erdoğan ile ilgili attiği maile ilişkin beyanda bulunmak için süre talep etti. Mahkeme Heyeti sanik avukatlara beyanda bulunmalari için süre vererek duruşmayi erteledi. Bir önceki celsede tartişma konusu olan mail ilgili açiklamada bulunulan dilekçede Tarkan`in söz konusu maili saniklardan Murat Erdoğan`a kendisinin attiğini kabul ettiği ifade edilerek atilmiş olan mailin içeriğine ilişkin bilgilere yer verildi. Dilekçede, mailin süregelen arkadaşlik ve dostluk ilişkisinden kaynakli olarak gönderildiği, herhangi bir gizli mesaj kaygisi içermediğinin anlaşildiği belirtilerek, `Mailin müvekkilimiz Tarkan Tevetoğlu tarafindan Murat Erdoğan`a mevcut olan arkadaşlik ve dostluğa istinaden süreç boyunca üçüncü kişiler tarafindan yapilan muhtelif karalayici yorumlara cevaben gönderilmiş bir ileti olduğu görülmektedir. Tevetoğlu`nun kendisine isnat edilen suçlamadan kurtulmak amaci ile esrari Murat Erdoğan`dan temin ettiğine dair bir bildirim içermemektedir. Müvekkilimizin hissettiği pişmanlik duygusu, savunmasindaki samimi beyanlarinda ifade edilen hayatin belli bir dönem çok kisa bir süre kullandiği esrar ile ilgili olup yine müvekkilimizin beyanlarinda da çok açik bir şekilde söylendiği üzere bu pişmanlik sonrasinda kendisi bir daha uyuşturucu madde kullanmamiştir` denildi. istanbul Cumhuriyet Başsavciliği tarafindan hazirlanan iddianamede, şarkici Tarkan Tevetoğlu hakkinda, `kullanmak için uyuşturucu veya uyarici madde satin almak, kabul etmek veya bulundurmak` suçundan 1 yildan 2 yila kadar hapis cezasi isteniyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...