Taraftarlar az daha Drogba'yı eziyordu

/ Kaynak: İHA
Taraftarlar az daha Drogba'yı eziyordu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray, Kopenhag'a geldi. Drogba, taraftarların arasında kaldı.

nbsp;UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla yarın deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın, Kopenhag'a gelişi olaylı oldu. İstanbul'dan özel bir uçakla öğle saatlerinde Kopenhag'a gelen sarı-kırmızılı takımı kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle futbolcular zor anlar yaşadı. Özellikle Fildişi Sahilli futbolcu nbsp;Drogba, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen nbsp;taraftarların arasında kaldı. Taraftarların arasında zor anlar yaşayan yıldız futbolcu, Danimarka polisinin yoğun güvenlik önlemi altında güçlükle takım otobüse binebildi.Galatasaray kafilesinde Torku Konyaspor maçında ayak baş parmağı kırılan kaleci Muslera ile belinden problemi bulunan Wesley Sneijder yer almazken, sakatlıkları süren Hamit, Hakan Balta ve Gökhan Zan da Kopenhag'a getirilmedi.Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve bir futbolcu, akşam saatlerinde maçın oynanacağı Parken Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...