Tanpınar ödülleri sahiplerini buldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tanpınar ödülleri sahiplerini buldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Konu başlığı ‘Yavaş Yavaş Aydınlanan’ olarak belirlenen ve bu yıl üçüncü kez ‘Deneme’ dalında gerçekleştirilen Osmangazi Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması’na yurt içi ve yurt dışından 331 eser katıldı. Bu yılki yarışmada birinciliği, İstanbul’dan ‘Çerçi’ rumuzuyla katılan Yücel Öztürk, ‘Kayıp Keçiler’ adlı eseriyle kazandı. Yarışmaya Elazığ’dan ‘Modernliğin Ötesi’ rumuzuyla katılan Fırat Kargıoğlu, ‘Anlaşıldık, Modernliğin Ötesinde Tanpınar ve Biz’ adlı eseriyle ikinci, Ankara’dan ‘İrem’ rumuzuyla katılan Erkan Tüzün ‘Tanpınar Vesilesiyle Dört Aydınlanma’ adlı eseriyle üçüncü oldu. Yarışmaya ‘Makas Tamircisi’ rumuzuyla Almanya’dan katılan Mehmet Akif Duman, ‘Bir Delinin Kitapçı Ziyareti’, Rize’den ‘Sejeri’ rumuzuyla katılan Asuman Demir ise ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ adlı çalışmalarıyla mansiyon ödüllerinin sahibi oldu. 
Birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin 500, üçüncüye 5 bin, mansiyonlara da 2 bin 500 liralık ödülleri bugün düzenlenen törenle verildi.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...