Survivor'da kim elendi, kim gitti | Survivor'da adaya kim veda etti, 15 Haziran Survivor eleme

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi, kim gitti | Survivor'da adaya kim veda etti, 15 Haziran Survivor eleme

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor'da adadan kim gitti. Survivor'da final haftasına girilirken nefeseler tutuldu herkes bu akşam kimin eleneceğini merak ediyordu ve belli oldu. Survivor'ın final heyecanına tam 6 gün kaldı. Dünkü eleme konseyinde adaya veda eden isim gönüllüler takımından Berna oldu. Berna'nın herkese sarılarak veda etmesi takdir topladı.

Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Survivor'da adadan kim gitti. Survivor'da bugün oynanacak ikinci bireysel dokunulmazlığın ardından ada konseyi yapılacak, iki adaydan biri elenecek. Survivor'da dün gece adaya veda eden isim Berna oldu. Sabriye ile Berna'nın vedalaşması geceye damga vurdu. Sürekli tartışan ikilinin sarılıp helalleşmesi herkesi şaşırttı.

OGEDAY ARTIK YALNIZ

Büyük finale 6 gün kala Berna adaya veda edince gönüllüler takımında yarışan Ogeday, tek başına kaldı. Bugün yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrası adaya bir kişi daha veda edecek.

Survivor'da kim elendi, kim gitti | Survivor'da adaya kim veda etti, 15 Haziran Survivor eleme

İLK DOKUNULMAZLIK OGEDAY'IN

Bireysele dönen oyunlarda her kişiye 5 can verildi. 5 canla savaşan yarışmacılar dokunulmazlık için kıyasıya yarıştı.  En çok canla finale kalan isimler Ogeday ve İlhan oldu. Ogeday İlhan Mansız'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu.
 

ÜNLÜLER 5 KİŞİ, GÖNÜLLÜLER 2 KİŞİ

Survivor'ın başlarından bu yana büyük bir mücadele gösteren ünlüler takımı 5 kişi kalmayı başardı. Ancak gönüllüler tarafında durum biraz daha vahim. Sadece iki kişi kalan gönüllüler takımı adada tutunmaya çalışıyor.

Adem, Elif ve Sabriye'yi kıyasladı! "Senin burada daha fazla..."

Adem, barakada Sabriye ile Elif hakkında konuştu. Adem sonucu halkın belirlediğini ve Sabriye'nin Elif'ten daha çok seveni olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...