Survivorda Kim Birinci olur / TV8 Canlı Merve mi Turabi mi?

Survivorda Kim Birinci olur /  TV8 Canlı Merve mi Turabi mi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor All Star final gecesi bu akşam TV8'de canlı yayınla karşımızda olacak. Yarışmada Turabi mi Merve mi şampiyon olacak? Detaylar haberimizde

Survivor All Star'da kim şampiyon oldu? Survivor All Starfinal gecesi bu akşam TV8 ekranlarında canlı yayınla karşımızda olacak. Yarışmada Turabi mi Merve mi şampiyon olacak? Heyecanla beklenen gün geldi. 4 aydır birinci nbsp;olabilmek için mücadele veren yarışmacılardan Merve ve Turabi finale kalan isimler oldu. Turabi kişisel dokunulmazlık ile finale yükseldi. Halk oylaması sonucu Hilmicem, Merve ve Begüm üçlüsünden Merve galip gelerek finale çıkmaya hak kazandı. Turabi şampiyon olacak mı? Turabi, All Star boyunca sms oylamasında birinci olamadı. Merve aydın ise bir kaç kez birinciliği göğüsledi. Merve şampiyon olacak mı? Survivor All Star 2015 yılı şampiyonunun belirleneceği büyük yarışta sonucu canlı yayında yapılacak olan SMS oylaması sonuçları belirleyecek. İşte tüm detaylar haberimizde... nbsp;


SURVİVOR ALL STAR YÜZLEŞME BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?


Yapımcılığını Acun Medya'nın yaptığı, bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı program 3 Temmuz Cuma günü final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Programın ilk finalist ismi Turabi Çamkıran oldu. Survivor All Star'da ikinci finalist SMS oylaması ile Merve Aydın oldu.Tv 8'de yayınlanan Survivor All Star bu akşam nefes kesen bir bölümle ekrana geldi.Kıbrıs finali için ilk bileti Turabi kazanmıştı. Dün akşam ise ikinci finalist Merve Aydın oldu. Survivor 2016'da kimler yarışacak Acun Ilıcalı'nın 2016 yılı Şubat ayında başlayacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 için yarışmacı başvuruları başladı.11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor şimdiden için bazı ünlülerin isimleri geçmeye başladı. Acun Ilıcalı'nın ünlü oyuncu Kerem Bürsin'e de Survivor için teklif yaptığı iddia ediliyor.Survivorda Kim Birinci olur /  TV8 Canlı Merve mi Turabi mi?


SURVİVOR 2016'DA HANGİ ÜNLÜLER YARIŞACAK?


İşte Survivor 2016'da yarışacağı konuşulan isimler...


-Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan


-Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder


-Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır


-Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin


-Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldız


SURVİVOR FİNAL BÖLÜMÜ TANITIM-İZLE
ACUN ILICALI MERAK EDİLEN SORUYU CEVAPLADI! YEMEK VERİLİYOR MU?
Survivor All Star yarı finalinde Acun Ilıcalı yarışmacılara yemek verildiğini iddia eden Merve Büyüksaraç'ı yalanlayan bir video hazırladıSurvivor"da yarışmacılara yemek verildiğini ve kendisinin montajla kötü gösterildiğini öne süren Merve Büyüksaraç ile Acun Ilıcalı arasındaki gerilim 2012 yılına dek uzanıyor. Acun Ilıcalı'nın "Merve bana ve ekibime iftira attı. Sen kimsin ki seni kötü göstereceğim? Ona çok büyük bir ders vereceğim" demişti.Ilıcalı, olaydan sonra Büyüksaraç'a 500 Bin liralık rekor tazminat davası açmıştı. Açılan dava henüz sonuçlanmamışken Acun Ilıcalı dün akşam canlı yayınlanan Suvivor All Star yarı finalde Merve Büyüksaraç'a yarıştığı dönem ki açlık ile ilgili konuşmalarını içeren videolarıyla cevap verdi.


MERVE'NİN SON SÖZLERİ-İZLE


SURVİVOR'DA NE KADAR ÖDÜL ALINACAK?
Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira. nbsp;


SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU TURABİ OLUR MU?
Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi. ,,
TURABİ'NİN SON SÖZLERİ-İZLE


SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU MERVE AYDIN OLUR MU?
Turabi Çamkıran 'ın Survivor All Star şampiyonluğundaki rakibi Merve Aydın. Survivor adasındaki kadınlar arasında en güçlü ve performansı en yüksek isim Merve Aydın 'dı. Survivor All Star 'da Hilmicem ve Begüm ile salı günü SMS oylamasına çıkan ve finalist olan Merve Aydın, gücünü de test etmiş oldu. Özellikle Hilmicem'i o SMS oylamasında elemiş olması Merve Aydın 'ın Survivor All Star şampiyonluğunda hayli büyük bir şansı olduğunu gösterdi.


TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?
Turabi Çamkıran 1988 yılında Mersin'de doğdu. Lise yıllarında break dansa merak saran Turabi Çamkıran, bu yeteneğini geliştirmek için Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Birçok dans türüne merak ve yeteneği olan Turabi Çamkıran, çocukluğunda çevresinin etkisiyle dövüş sporlarına da ilgi duymaya başladı. 2008 yılında Benimle Dans Eder Misin? Yarışmasında 3. Olan Turabi Çamkıran, daha sonra 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp ve sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Turabi Çamkıran, birçok sanatçının klip ve konser organizasyonunda da dansçı olarak görev almıştı ve son olarak yine Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp ve sunduğu Survivor Yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı.


MERVE AYDIN KİMDİR?
1990'da Bakırköy'de doğan Merve Aydın, ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur. Merve Aydın, biri 2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve diğeri de 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda olmak üzere 2 gümüş madalya kazanmıştır. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4×400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmiştir.


Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan Merve Aydın, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır.


12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile Merve Aydın, 800 m Türkiye rekorunun sahibidir.


2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Merve Aydın, adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...