Survivor'da elemeye kalan ilk isim Eda Özerkan oldu!

Survivor'da elemeye kalan ilk isim Eda Özerkan oldu!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de bugün bir isim veda edecek. Elemeye kalan ilk isim Eda oldu.

Yarışmanın birinci turunda 5-2 önde olan Ünlüler ikinci turda 10-8 yenilerek dokunulmazlığı Gönüllüler'e kaptırdı. nbsp;Survivor'da güce dayalı dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı yarışmayı kaybettiği için oylamaya kaldı. nbsp;Survivor'dan birinci gitme adayı olacak ismi Ünlüler kendi aralarından seçti. nbsp;


ELEMEYE İLK KALAN İSİM nbsp;
Survivor'da Ünlüler takımından elemeye kalan ilk isim Eda oldu. nbsp;Pazartesi akşamı sms oylamasında en fazla oyu alan yarışmacı elemeye kalacak ikinci ismi belirleyecek. nbsp;Ve iki isim arasından en çok oy alan kişi elenecek. nbsp;


EDA ÖZERKAN KİMDİR?
Aşk-ı Memnu diziside Kıvanç Ttalıtuğ'un nişanlısı olarak tanıdığımız Eda Özerkan'ı bir de yakından tanıyalım. Eda Özerkan (d 11 Mart 1984, Adana), Türk oyuncu ve model. Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show'da Ejder'in İnci Taneleri'nden biri oldu. 2007 yılında Ekol Drama'dan oyunculuk eğitimi aldı.
2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...