Survivor Özlem Çalın kimdir? (Survivor All Star 2015 Özlem Çalın)

Survivor Özlem Çalın kimdir? (Survivor All Star 2015 Özlem Çalın)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2015 Survivor All Star bu akşam başlayacak. Peki, Survivor Özlem Çakın kimdir, hayatı hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

2015 Survivor All Star bu akşam başlayacak. Peki, Survivor Özlem Çakın kimdir, hayatı hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz..16 Mart 1982 İstanbul doğumlu olan Özlem Çalın, Kocaeli Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO)'nda 'Antrenörlük' bülümü öğrencisidir. Özlem Çalın'ın hayatı adeta sporla özdeşleşmiştir. Tenis antrenörlüğü öğrenimi öncesinde uzun yıllar profesyonel olarak voleybol oynayan Özlem Çalın, en son Fenerbahçe'de voleybol oynarken sakatlandığı için voleybola veda etti ancak tamamen vazgeçemeyip voleybola ikinci ligde devam etti. Özlem Çalın, halen yüzme, hentbol ve atletizmle ilgileniyor. Özlem Çalın, 2007'de Panama'da yapılan Survivor Aslanlar – Kanaryalar yarışmasından Aslanlar takımında yer almıştır.

Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışmalarından Survivor All Star yeni sezonu 22 Şubat'ta ekrana gelerek sevenleriyle buluşacak. Özgecan Aslan'ın hunharca öldürülmesinin ardından twetter da attığı twitlerle olay olan Nihat Doğan yarışmadan çıkarıldı. Peki tüm hazırlıkların tamamlandığı Survivor All Star kadrosunda son durum nedirTV8 ekranlarında 22 Şubat akşamı ekranlara gelecek olan Survivor All Star yarışması son olarak Nihat Doğan'ın sosyal medyada yaşadığı hadiseden sonra kadrosunda değişikliğe gitti. Acun Ilıcalı'nın jet kararı ile yarışmadan çıkaraılan Nihat Doğan'dan sonra yerine Ahmet Dursun gönderildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...