Survivor Kim Kazandı / All Star Birincisi Merve mi Turabi mi?

Survivor Kim Kazandı / All Star Birincisi Merve mi Turabi mi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2015 Survivor Turabi Çamkıran kimdir, nefesler tutuldu. Survivor All Star Şampiyonu birazdan belli olacak, survivor kim kazanacak büyük mmerak konusu

2015 Survivor Turabi Çamkıran kimdir, nefesler tutuldu. Survivor All Star Şampiyonu birazdan belli olacak, survivor kim kazanacak büyük merak konusu...Survivor All Star'da 4 hafta sonra yapılacak Kıbrıs finaline çıkacak ilk isim Turabi Çamkıran oldu. Peki Turabi Çamkıran kimdir? Survivor all Star ve Turabi Çamkıran hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersin'de geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. nbsp;

VE SURVİVOR ALL STAR KAZANANI TURABİ ÇAMKIRAN OLDU

Survivor Kim Kazandı / All Star Birincisi Merve mi Turabi mi?

Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü'nden mezun oldu.

Turabi, Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Turabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir "Muay Thai" maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

Survivor Kim Kazandı / All Star Birincisi Merve mi Turabi mi?

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon "Benimle Dans Eder Misin ?" dans Yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir. 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler'in olduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katıldı. Türkiye'de birçok ünlü sanatçı ile klip ve konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda sektörün önde gelen firmalarının düzenlediği turne ve organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.Geçen yıl Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran seyirci oyları ile birinci olup büyük ödülün sahibi olmuştur.

urvivor All Star 2015 şampiyonunu belirleyecek TV8 canlı yayını için geri sayım başlarken Merve mi yoksa Turabi mi kazanır merakı zirveye çıktı. Survivor birincisinin alacağı büyük para ödülü 500 bir lira. Survivor SMS oylaması sonucunda şampiyon olacak isim 500 bin lirayı kazanacak. Survivor All Star Kıbrıs finali bu akşam saat 20.00'dan itibaren Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek. Survivor All Star 2015 yılı şampiyonunun belirleneceği büyük yarışta sonucu canlı yayında yapılacak olan SMS oylaması sonuçları belirleyecek. nbsp;

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU TURABİ OLUR MU?

Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi. nbsp;

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU MERVE AYDIN OLUR MU?

Turabi Çamkıran 'ın Survivor All Star şampiyonluğundaki rakibi Merve Aydın. Survivor adasındaki kadınlar arasında en güçlü ve performansı en yüksek isim Merve Aydın 'dı.Survivor All Star 'da Hilmicem ve Begüm ile salı günü SMS oylamasına çıkan ve finalist olan Merve Aydın, gücünü de test etmiş oldu. Özellikle Hilmicem'i o SMS oylamasında elemiş olması Merve Aydın 'ın Survivor All Star şampiyonluğunda hayli büyük bir şansı olduğunu gösterdi.

ADADA YEMEK VERİLİYOR MU?

Acun Ilıcalı açıkladı! Yemek veriliyor mu?

Survivor All Star yarı finalinde Acun Ilıcalı yarışmacılara yemek verildiğini iddia eden Merve Büyüksaraç'ı yalanlayan bir video hazırladıSurvivor"da yarışmacılara yemek verildiğini ve kendisinin montajla kötü gösterildiğini öne süren Merve Büyüksaraç ile Acun Ilıcalı arasındaki gerilim 2012 yılına dek uzanıyor. Acun Ilıcalı'nın "Merve bana ve ekibime iftira attı. Sen kimsin ki seni kötü göstereceğim? Ona çok büyük bir ders vereceğim" demişti.Ilıcalı, olaydan sonra Büyüksaraç'a 500 Bin liralık rekor tazminat davası açmıştı. Açılan dava henüz sonuçlanmamışken Acun Ilıcalı dün akşam canlı yayınlanan Suvivor All Star yarı finalde Merve Büyüksaraç'a yarıştığı dönem ki açlık ile ilgili konuşmalarını içeren videolarıyla cevap verdi.


Ilıcalı yaşanan olay için; "Biz zaten kimseye yarışmacıları ölümüne aç bırakıyoruz diye bir şey demedik ama siz de görüyorsunuz ki yarışmacılar program boyunca 20-25 kilo kaybı yaşıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...