Survivor kim elendi? (Survivor Adaya kim veda etti Nihal mi, Gizem mi? Tıkla)

Düzenleyen:
Survivor kim elendi? (Survivor Adaya kim veda etti Nihal mi, Gizem mi? Tıkla)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor kim elendi? Bu akşam belli olacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından adı eleme listesinde çıkan isim kim oldu? Detaylar haberimizde..

TV8'in en iddialı yarışması Survivor'da kim elendi? Bu akşam belli olacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından adı eleme listesinde çıkan isim kim oldu? Gönüllüler takımında bu hafta Semih ve Gizem Kerimoğlu oynamadı. Mücadeleye geride başlayan takım 9-6 skordan oyunu verdi. Ünlüler hafta içinden başlayan kararlılıklarını dokunulmaz oyununda sürdürdü ve uzun süreden sonra kazandılar. Peki Survivor'da kim elenecek? gönüllüler Gizem Kerimoğlu'nun ismini çıkardı. İbrahim ise 2. olarak Nihal Candan'ın adını verdi. Nihal'in sms sıralaması ne? Nihal ve Gizem Kerimoğlu’nun yanına SMS oylamasında 1. olan yarışmacının seçeceği bir isim 3. aday olacak. Survıvor'dan kim gidecek. Sonuçlar bu akşam belli olacak.  Detaylar haberimizde..

Survivor'da SMS birincisi Semih Öztürk oldu. Semih eleme için Gizem Memiç'i seçti. 

1. Aday Gizem Kerimoğlu. 2. Aday Nihal. 3. Aday Gizem Memiç

Tartışmalar ve karşılıklı dialogların ardından bu haftaki elenen isim SMS oylaması sonucunda belli oldu. SMS oylaması sonucunda elenen isim Nihal oldu.

30 Mart SMS OY SIRALAMASI

1. Semih 
2. Serkay
3. G. Kerimoğlu
4. Damla
5. G. Memiç
6 .Efecan
7. Nihal
8. Zafer

SURVİVOR'DA KİM KİMİ YAZDI-İZLE

SURVIVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor 2016 tüm hızıyla devam ediyor. Geçen hafta dokunulmaz oyununu kaybeden Ünlüler takımı yaptığı oylama sonucunda Yılmaz Morgül, Eda, Yunus Günce ve Nagihan'ı eleme potasına sokmuştu. İçleridne en düşük oyu alan Eda Survivor adasına veda etti. Peki bu hafta dokunulmaz oyununun galibi kim olacak?

5. HAFTA SMS SIRALAMASI

Survivor kim elendi? (Survivor Adaya kim veda etti Nihal mi, Gizem mi? Tıkla)

NİHAL CANDAN KİMDİR?

19 yaşında olan yarışmacı Mersin’de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL’yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor’a transfer olan isim, işte benim stilimde en çok gerginlik oluşturan isimdi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip. Tabi Survivor’da aç kaldıkça bu kilodan daha da aşağıya ineceği tahmin ediliyor.
 

Survivor kim elendi? (Survivor Adaya kim veda etti Nihal mi, Gizem mi? Tıkla)

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Survivor2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır ve Gizem, Bulgar göçmeni bir ailenin ilk çocuğudur.

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.

Gizem Kerimoğl Boyu: 174

Gizem Kerimoğlu Kilosu: 58

Gizem Kerimoğlu Yaşı: 27

 

SURVİVOR'DA BÜYÜK ŞOK

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 yarışmasında Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül ile aynı tarafta olan Nagihan taraf değiştirdi!

Survivor’da üst üste dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Nahihan, Atakan’ın bizim tarafımıza geç Yunus’un adını yazalım teklifini kabul etti. Nagihan, takımımı düşünmeliyim diyerek Tuğba Özay’ın yanından ayrılarak Atakan, Yattara, Ezgi ve Mehmet’e yaklaştı. Eşyalarını toplayarak Atakan’ların yanına giden Nagihan’a Tuğba Özay büyük tepki gösterdi.

Atakan, Nagihan hakkındaki planını Yattara, Ezgi ve Mehmet’e de anlattı. Şimdilik Nagihan’a ihtiyaçları olduğunu söyleyen Atakan, vakti geldiğinde ondan da kurtulacaklarını söyledi.

SURVİVOR'DA NAGİHAN'A SÜRPRİZ-İZLE

ACUN ILICALI'DAN NAGİHAN'A SÜRPRİZ!

Survivor’da Acun Ilıcalı, daha önce yapılmamış bir şey yaptı ve iletişim ödülünü kaybetmelerine rağmen kızına özlem duyan Nagihan’ın bu ödülü kullanabileceğini açıkladı.

Survivor yarışmasında çocuğu olan tek yarışmacı olan Nagihan, bu şans için Acun Ilıcalı’ya teşekkür etti. Nagihan, bu hafta kızını iletişim ödülü sayesinde görebilecek.

2 Mart 2016 tarihindeki gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları şöyle çıkmıştı;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...