Survivor kim elendi, nefesler tutuldu (SURVİVOR ÜNLÜLERDN KİM ELENDİ)

Survivor kim elendi, nefesler tutuldu (SURVİVOR ÜNLÜLERDN KİM ELENDİ)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

survivor elemede heycan dorukta.Survivorda kim elendi merak konusu. Acunn.comdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Survivor adaya vedan eden isim kim

SSurvivor elemede heycan dorukta.Survivorda kim elendi merak konusu. Acunn.com'dan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Survivora veda eden isim tıkla öğren. Survivor All Star'da bu hafta kim elenecek?Nefesler tutuldu... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet devam ediyor. Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler. Ünlüler adasından bir kişi bu akşam adaya veda edecek..Survivor'da bu hafta kim elenecek? Survivor All Star'da yaşananlar ve dahası haberimizde..Survivor All star'da dün akşam yarışmacılar hem ödül oyunu hem de sembol oyunu için mücade etti. Oyunda kazanacakları her ödüle çok ihtiyaçları olan yarışmacılar, takım olarak en iyi performanslarını sergilemeye çalışacak. Sembol oyununda ise Kıbrıs'a direkt gidebilme yolunda sembolü kazanmak onlar için çok önemli olacak. nbsp;
nbsp;

Survivor a veda eden isim Fulya Keskin oldu


Survivor All Star'da geçtiğimiz hafta, sembol oyununda kızlar takımında finale kalan Begüm ve Berna sembolü almak için yarıştı, kazanan Begüm oldu. Erkeklerde ise finale kalmayı başaran isimler Turabi ve Anıl kıyasıya yarıştı, oyunun sonunda sembolü Anıl kazandı.
nbsp;
Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star'da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli nbsp;adada kalmak için büyük bir mücadele veriyor.
nbsp;
Survivor All Star'da bu akşam, ünlüler adasından bir isim adaya veda edecek. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya'nın elendiği yarışmada bu hafta ünlüler takımından bir yarışmacı eksilecek. nbsp;
nbsp;
Konsey sonrası Ünlüler takımından çıkan isim Fulya Keskin oldu. Bu akşam seyirci sms oylarında en çok oy alan kişi ikinci kişiyi seçecek. Gelen SMS oyları kimin kalıp kimin gideceğini belirleyecek. nbsp;
nbsp;
Bu akşam konseyde neler yaşanacak? Survivor All Star'daki macerası biten ünlü isim kim olacak? Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8'de.
nbsp;
Survivor All Star'da ilk elemenin ardından ikinci oynana dokunulmazlık oyunu da oynandı. İşte Survivor'da dün gece yaşananlar ve dokunulmazlığın sahibi olan Survivor All Star grubu… Geçtiğimiz hafta yapılan halk oylaması ile ilk Elenen Duygu olmuştu! Bu hafta kim elencek merak konusu...


2015 Survivor All Star'da ilk eleme oyununda galip gelen taraf ünlüler olmuştu. Gönüllüler arasında yapılan oylamada ismi en çok yazılan isim Duygu olarak elemeye çıkacak ilk isim oldu. Survivor All Star için yapılan halk oylamasında ise birinci Turabi olurken, Gönüllüler aralarında anlaşarak Hilmi Cem'in ikinci isim olarak elemeye çıkmasını istedi. Bu durum sonrasında da elemeye çıkan iki isim, Hilmi Cem ve Duygu oldu. Yapılan halk oylaması sonucunda Survivor'a ilk veda eden isim Duygu oldu.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine rağmen başarılı bir performans göstererek ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler, ezici bir galibiyet aldı. Ünlülere karşı 8-1'lik bir galibiyet alan Gönüllüler, haftayı galip olarak kapattı. Güce dayalı olan dokunulmazlık oyununda özellikle erkekler 170 kilograma kadar çıkmayı başardı. Büyük rekabetin yaşanmasına rağmen, gönüllüler tüm oyunları almayı başardı. Gönüllülerde tek kaybeden isim Sahra oldu ve ünlüler Sahra'yı yenerek bir puan almayı başardı.


Turabi Rekor Kırdı!


Oynanan dokunulmazlık oyununda bir rekorda kırıldı. Survivor tarihinin en ağır torbalarını kaldıran Turabi, 170 kilogram ile oyunun en başarılı ismi oldu. Acun Ilıcalı, gösterdiği bu performanstan dolayı Turabi'yi tebrik ederken, oyunun galibi oldukları için de dokunulmazlık sembolünü Turabi'ye verdi.


Kim Elenecek? nbsp;


Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu kaybettikten sonra kendi aralarında tartışmalara başlayan ünlüler grubunda, kimin isminin yazılacağı tartışılmaya başlandı. 3-4 gündür gruplaşmaların başladığı ünlülerde, bu eleme büyük bir yara açabilir.



Ünlülerde Dokunulmazlık Oyunu


Elemede ismi yazılamayacak bir kişinin belirlenmesi için ünlülerde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kızlar ve erkekler arasında ayrı ayrı oynanan seramik kırma oyununda kızlarda Merve Oflaz, erkeklerde ise Hakan birinci oldu. İki isim arasında oynanan düelloyu Hakan kazandı ve ünlüler grubunda elemede ismi yazılamayacak isim Hakan oldu.


Konseyde Oylama Yapıldı nbsp;


Ünlüler grubu arasında yapılan ve elenmesi istenen isim oylamasında sonuçlar açıklandı. Hakan'ın ismi yazılamazken, ismi en çok yazılan isim, Fulya oldu.

1999 ve 2004 yılları arası TRT başta olmak üzere çeşitli kanallarda ekrana gelen Ayrılsak da Beraberiz dizisi seyircisiyle Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8'de yeniden buluşacak.
nbsp;
MinT Yapım'ın sahibi Birol Güven'in üstlendiği dizinin yeni versiyonunda başrolleri, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kayıp ve Benim Adım Gültepe gibi yapımlarda oynayan Mete Horozoğlu ve son olarak Galip Derviş dizisinde rol alan Algı Eke rol alıyor.
nbsp;
Dizinin yeni versiyonunda Mete Horozoğlu ve Algı Eke'nin 3 yıl önce başlayan ancak boşanma ile sonuçlanan aşkı konu alınırken, Algı Eke'nin annesini son olarak Bugünün Saraylısı'nda oynayan Hatice Aslan, nbsp;Mete Horozoğlu'nun annesi rollünü ise Suzan Kardeş canlandıracak.
nbsp;


Yakın bir arkadaşıyla buluşan oyuncunun yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı. En son rol aldığı dizide saçları uzun ve siyah olan oyuncu, bu kez objektif karşısına biraz daha kısa ve kumral saçlarla çıktı. Yağmur Tanrısevsin bu değişikliğinin sebebini ise 'Bu ay sonu gibi TV8 ekranlarında yeni dizimiz "Bana Baba Dedi" başlıyor ve bende rolüm gereği imajımı biraz değiştirdim' diyerek açıkladı. nbsp;
YENİ HALİ


ESKİ HALİ



OĞUZHAN KOÇ VE YAĞMUR TANRISEVSİN'DEN BANA BABA DEDİ DİZİSİ
Başrollerinde Oğuzhan koç ve Yağmur Tanrısevsin'in yer alacağı yepyeni dizi " Bana Baba Dedi " yakında tv8'de. Dizide yer alacak diğer oyuncular; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Ersin Korkut, Gözde Mutluer ve Özkan Uğur. Dizide Murat Boz'da konuk oyuncu olarak yer alacak. Yönetmen ise Bedran Güzel. Baby Daddy uyarlaması dizinin Nisan ayında başlaması bekleniyor.


Baby Daddy konusu:
ABD'de 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Baby Daddy dizisi yeni sezonuyla yayınlanmaya devam eden bir sitcom.
Ben, bir gün kapısında ayrıldığı kız arkadaşı tarafından bırakılan bir bebek bulur. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken, annesi Bonnie, erkek kardeşi Danny, en iyi arkadaşları Tucker ve Riley'in yardımları ile bu sevimli kız bebeğe bakıp, onu büyütmeye karar verir.






Arjantin'de And Dağları yakınlarındaki La Rioja bölgesinde iki helikopter çarpıştı, kazada aralarında ünlü Fransız sporcuların da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti. Helikopterler Fransa'nın 'Survivor' (Dropped) yarışmasının çekim ekibi ve katılımcılarını taşıyordu.




Kazada hayatını kaybedenler arasında; 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan yüzme şampiyonu Camille Muffat, 2008 Pekin Olimpiyatları'ndan bronz madalyayla dönen boksör Alexis Vastine ile ünlü kadın yelkenci Florence Arthaud da bulunuyor.


La Rioja polis şefi Cesar Angulo gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan sağ kurtalan olmadığını söyledi. Olaya ilişkin Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'dan da bir açıklama geldi. Hollande, "Fransız vatandaşlarımızın ani ölümü büyük bir üzüntüye neden oldu" dedi.




Kazanın nedeni henüz bilinmiyor. Yetkililerin olayın meydana geldiği dağlık bölgedeki hava şartlarının iyi olduğunu açıkladı.


Yarışmacılar arasında yer alan eski Arsenal'li Fransız futbolcu Sylvain Wiltord da arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü Twitter'dan yayınladığı bir mesajla dile getirdi: "Arkadaşlarım için üzgünüm. Titriyorum. Dehşet içindeyim. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bir şey söylemek istemiyorum" yazdı.


"Dropped" yarışmasında, ünlü şahıslar helikopterle çetin koşullar taşıyan bir bölgeye götürülüyor ve yiyecek ile barınak bulma çabaları filme çekiliyor.
nbsp;
İki helikopterin niçin çarpıştığı henüz anlaşılamadı. Yetkililer kazanın meydana geldiği dağlık bölgede hava koşullarının iyi olduğunu belirtti.
nbsp;
TF1 televizyonu yarışmanın ertelendiğini ve ekibin geride kalan üyelerinin Fransa'ya döneceklerini açıkladı.

Survivor Fulya Keskin kimdir?
Survivor All Star heyecanı Tv8 ekranlarında sürüyor. Survivor All Star Fulya Keskin kimdir, işte Survivor Fulya Keskin ve tüm diğer Survivor All Star tam kadrosu.


Survivor All star Fulya Keskin kimdir, işte Survivor All Star tam kadrosu.. Survivor All Star kadrosunun deneyimli isimlerinden biri olan Survivor Fulya Keskin, Survivor'ın ilk Yarışmacılarından birisidir. Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı.
nbsp;
Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedr

nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Sahra Işık.urvivor elemede heycan dorukta.Survivorda kim elendi merak konusu. Acunn.com'dan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Survivora veda eden isim tıkla öğren
nbsp; nbsp;survivor kim elendi, survivor eleme, survivorda kim elendi öğren, acunn, acunn.com nbsp;seçecek. Gelen SMS oyları kimin kalıp kimin gideceğini belirleyecek. nbsp;
nbsp;
Bu akşam konseyde neler yaşanacak? Survivor All Star'daki macerası biten ünlü isim kim olacak? Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8'de.Survivor All Star'da ilk elemenin ardından ikinci oynana dokunulmazlık oyunu da oynandı. İşte Survivor'da dün gece yaşananlar ve dokunulmazlığın sahibi olan Survivor All Star grubu… Geçtiğimiz hafta yapılan halk oylaması ile ilk Elenen Duygu olmuştu! Bu hafta kim elencek merak konusu...


2015 Survivor All Star'da ilk eleme oyununda galip gelen taraf ünlüler olmuştu. Gönüllüler arasında yapılan oylamada ismi en çok yazılan isim Duygu olarak elemeye çıkacak ilk isim oldu. Survivor All Star için yapılan halk oylamasında ise birinci Turabi olurken, Gönüllüler aralarında anlaşarak Hilmi Cem'in ikinci isim olarak elemeye çıkmasını istedi. Bu durum sonrasında da elemeye çıkan iki isim, Hilmi Cem ve Duygu oldu. Yapılan halk oylaması sonucunda Survivor'a ilk veda eden isim Duygu oldu.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine rağmen başarılı bir performans göstererek ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler, ezici bir galibiyet aldı. Ünlülere karşı 8-1'lik bir galibiyet alan Gönüllüler, haftayı galip olarak kapattı. Güce dayalı olan dokunulmazlık oyununda özellikle erkekler 170 kilograma kadar çıkmayı başardı. Büyük rekabetin yaşanmasına rağmen, gönüllüler tüm oyunları almayı başardı. Gönüllülerde tek kaybeden isim Sahra oldu ve ünlüler Sahra'yı yenerek bir puan almayı başardı.
nbsp;

Survivor All star Fulya Keskin kimdir, işte Survivor All Star tam kadrosu.. Survivor All Star kadrosunun deneyimli isimlerinden biri olan Survivor Fulya Keskin, Survivor'ın ilk Yarışmacılarından birisidir. Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı.
nbsp;
Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden
nbsp;
22 Şubat'ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor All Star, ilk sezondan bu yana yarışan birbirinden iddialı isimlerle izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte Survivor All Star'ın muhteşem kadrosu:
nbsp;
Survivor All Star yarışmasına Nihat Doğan yerine Ahmet Dursun'un gitmesine karar verildi. nbsp;
nbsp;
Survivor Türkiye Büyük Macera (1. Sezon): Güney takımından Survivor Fulya Keskin,
nbsp;
Survivor Türkiye – Yunanistan (2. Sezon) yarışmasında Yunanistan takımında yer alan Survivor Nadya Zagli,
nbsp;
Survivor Aslanlar – Kanaryalar (3. Sezon): Aslanlar takımında yer alan Özlem Çalın,
nbsp;
Survivor Aslanlar – Kanaryalar (3. Sezon): Kanaryalar takımı adına yarışan ve sezonun şampiyonu olan Taner Özdeş,
nbsp;
Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Survivor tarihinde bir ilke imza atan Survivor'ın tek kadın şampiyonu Merve Oflaz,
nbsp;
Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Milli sporcu kimliğiyle rakiplerini zorlayan Survivor Hakan Hatipoğlu,
nbsp;
Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Sempatik tavırları ve hırsı ile izleyenlerin sevgisini kazanan Survivor Seda Aktuğlu,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (5. Sezon): Futbolculuğu döneminde olduğu gibi yarışmada da taraflı tarafsız herkese kendini sevdiren Survivor Pascal Nouma,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Gönüllüler takımının en başarılı isimlerinden ve sezon finalisti olarak adını yazdıran Survivor Hasan Yalnızoğlu,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Ünlüler takımı adına mücadele eden Survivor Anıl Tetik,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Ünlüler takımından Survivor Almeda Abazi,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Begüm Yücetan,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımı adına yarışan ve sezonun şampiyonu olan Survivor Hilmi Cem İntepe,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Ünlüler takımından Survivor finalisti Survivor Doğukan Manço,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Bozok Gören,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Duygu Çetinkaya,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Survivor'ın son şampiyonu Survivor Turabi Çamkıran,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Ünlüler takımından Survivor Serenay Aktaş,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Survivor'ın en hırslı isimlerinden biri olan Survivor Merve Aydın,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımının iddialı yarışmacılarından Berna Canbeldek,
nbsp;
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Sahra Işık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...