Survivor kim elendi, kim gitti? 2020 Survivor adaya kim veda etti? (Survivor Elenen isim kim )

Düzenleyen:
Survivor kim elendi, kim gitti? 2020 Survivor adaya kim veda etti? (Survivor Elenen isim kim )

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor kim elendi, kim gitti? 2020 Survivor kim elendi son dakika! 2020 Survivor ünlüler gönüllüler bu hafta ilk bölümleri ile ekrana geldi. Survivor tarihinde bir ilk olarak en erken eleme bu sezon gerçekleşiyor. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takımdan çıkan adaylar arasından bir kişinin adaya veda edeceğini açıklamıştı, Survivor elenen isim belli oldu. Survivor adaya kim veda etti, 18 Şubat Survivor kim elendi? Survivor eleme adayları kimler oldu? Heyecanla beklenen Survivor 2020 ilk eleme konseyi ile ilgili detaylar haberimizde

Survivor kim elendi, kim gitti? 2020 Survivor adaya kim veda etti? TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor, 16 Şubat akşamı sezonun ilk bölümü ile ekranlara geldi. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki takımın karşı karşıya geldiği Survivor'da bu sene şampiyon kim olacak merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı, bu sene formatta değişikliğe giderek çok erken bir eleme yapılacağını, adaya veda eden ismin Survivor tarihinde 'adaya en erken veda eden yarışmacı' olacağını açıkladı. 18 Şubat akşamı yapılan konsey sonucu adaya veda eden yarışmacı belirlendi. Survivor kim gitti, 2020 Survivor elenen kim oldu? Survivor ilk haftasına dair detaylar haberimizde

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? SURVİVOR ADAYA VEDA EDEN KİM?

Survivor 2020 dokunulmazlık oyunu programın ilk bölümünde gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki çekişmeli mücadele izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve barakanın sahibi olan takım kırmızı takım yani ünlüler oldu. Bunun üzerine gerçekleşen ada konseyinde eleme adayı belirlendi. 

Survivor 2020'de ilk eleme konseyinde 4 Evrim ve 5 Fatma ismi çıktı. Survivor 2020 ilk eleme adayı Fatma Günaydın oldu. 

SURVİVOR ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor 2020'de SMS oylaması sonucunda en çok oy alan iki isim Cemal Can ve Ceyhun oldu. Cemal Can ve Ceyhun'un kararlarıyla potadaki diğer isimler Makbule ve Evrim oldu. Böylece Survivor'ın ilk haftasında eleme adayları Fatma, Makbule ve Evrim oldu. Pazar akşamı yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim MAKBULE oldu.

SURVİVOR'DA ÜZEN AN! İKİ İSİM YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Ünlüler takımında yer alan Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner, sakatlıklarından dolayı yarışmaya veda etti. Ayrılan iki ismin yerine bu hafta kadroya yeni isimler dahil olacak.

Survivor kim elendi, kim gitti? 2020 Survivor adaya kim veda etti? (Survivor Elenen isim kim )

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Pazartesi akşamı oynanan ödül oyununda takımlar haftalık erzak ödülü için mücadele etti. Yapılan yarışın ardından Gönüllüler takımı ödülün sahibi oldu. Gönüllüler takımı böylece kişi başı 3 adet yumurta kazandı.

Erzak ödülünün ardından takımlar günlük yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi yine gönüllüler takımı kazandı ve nohut-pilav ödülünün tadını çıkardı.

Gecenin en dikkat çeken olayı ise Survivor Ceyhun'un yarışı kazanarak zaferini vefat eden kızına armağan etmesi oldu. Ceyhun, yarış sonrası oyun alanına kalp yaparak kızının adını yazdı. Yaşanan bu anlar yarışmacıların ve izleyenlerin duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...