Survivor All Star'da kim elenecek! İşte detaylar

Survivor All Star'da kim elenecek! İşte detaylar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star'da bu akşam Gönüllüler takımından bir isim adaya veda edecek. Peki o isim kim olacak?

Survivor All Star'da kim elendi? Survivor All Star'ın bu hafta halk oylaması sonucu en çok oyu alan isim kim olacak? Gecenin sonunda adaya kim veda edecek?
Bu hafta Gönüllüler adasından bir kişi adaya veda edecek. Konseyde ilk çıkan isim Sahra oldu. Bu akşam belli olacak sms oyları sonucu bir kişi birinci seçilecek. Hasan dokunulmaz... Sms oylamasında kim birinci olacak?
nbsp;
Sahra'nın karşısına sms oylamasında kim çıkacak? Survivor'a veda eden isim Sahra mı yoksa bir başkası mı olacak? Tüm soruların yanıtı bu akşam saat 20.00'de Survivor All Star'da..
nbsp;
SURVIVOR ALL STAR 27. BÖLÜM FRAGMANI
nbsp;
Survivor All Star'da Turabi'ye şok ceza
Survivor All Star'da her hafta birisiyle sorun çıkartan Turabi bir kez daha diskalifiye olduğu için Acun Ilıcalı tarafından ceza verildi. Turabi sembol yarışmasında bayrağı almak için Hakan'ın ayağıyla ittiği için diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ve 1 hafta boyunca Turabi'nin yarışmalardan men edildiğini söyledi. Turabi'nin bir daha bu şekilde bir davranış sergilerse yarışmadan eleneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun son ikaz olduğunu söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...