Survivor Adem kimdir? (Adem Kılıçcı elendi mi?) SURVİVOR ELEME

Düzenleyen:
Survivor Adem kimdir? (Adem Kılıçcı elendi mi?) SURVİVOR ELEME

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Adem Kılıçcı elendi mi? Survivor'da nefesler tutuldu bu akşam potaya giren eleme adaylarında biri adaya veda edecek. Peki Survivor Adem elenir mi? Adem Kılıçcı kimdir, ne iş yapıyor.. İşte Adem Kılıçcı biyografi

Adem Kılıçcı kimdir? Survivor Adem elendi mi? Survivor'da bu hafta nefesler tutuldu. Ünlüler takımı dört aday çıkardı. İlk kaybedelin dokunulmazlık oyununda Adem ve Sabriye'nin, ikinci dokunulmazlıkta ise Tarık Mengüç ve Çılgın Sedat'ın ismi çıktı. Peki bu hafta adaya kim veda edecek? Survivor Adem elenecek mi? Adem sevenlerinden oylarını bekliyor. Survivor eleme, Survivor kim elendi, Adem Kılıçcı kimdir, Adem Kılıçcı ne iş yapıyor gibi merak ettiklerinizi "Survivor Adem kimdir? (Adem Kılıçcı elendi mi) SURVİVOR ELEME" başlıklı haberimizde öğrenebilirsiniz.

SURVİVOR 34. BÖLÜM TANITIMI İZLE

ADEM KILIÇCI İLE SABRİYE BİRLİKTE Mİ?

Adada gezintiye çıkan ve arkadaşların uzaklaşan Sabriye'nin Adem'e "bebeğim" diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Survivor Adem kimdir? (Adem Kılıçcı elendi mi?) SURVİVOR ELEME

"BEN SENİ HER ZAMAN ÖPERİM"

Yaşadıkları bir tartışma nedeniyle Adem'den "Beni yanlış anlıyorsun. Öp barışalım" diyerek özür diledi.

Adem Kılıççı ise Sabriye'ye "Ben seni her zaman öperim" diyerek karşılık verdi. Ardından Sabriye'yi öperek aralarındaki sorunu bitirdi. Sabriye ve Adem arasında geçen bu diyaloglar ikilinin adada bir aşka yelken açıkları izlenimini oluşturdu.

Survivor'da kim elendi, Survivor son bölüm, Survivor ödül oyunu, Survivor 2017, Survivor Adem

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

TV8 CANLI İZLE

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...