Süper Lig ekibi, Tolunay Kafkas'la anlaştı

Düzenleyen:
Süper Lig ekibi, Tolunay Kafkas'la anlaştı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un, teknik direktörlük görevi için 48 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Tolunay Kafkas'la her konuda anlaştığı ileri sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına bugün start verecek olan Gaziantepspor'da teknik direktör arayışlarında sona gelindi. Kırmızı­-siyahlılar 2010­-2011 sezonunda da takımı çalıştıran ve başarılı bir grafik çizen Tolunay Kafkas'la anlaştığı öğrenildi.

ANTEP'E NE ZAMAN GİDECEK?

Tecrübeli çalıştırıcının bugün veya yarın Gaziantep'te olması beklenirken, kırmızı­-siyahlıların konuyla ilgili olarak bugün resmi açıklama yapması bekleniyor. Gaziantepspor, Tolunay Kafkas yönetiminde 2010­-2011 sezonunda gösterdiği performansla UEFA Avrupa Ligi'ne katılma başarısı göstermişti.

MUSTAFA KIZIL FAKTÖRÜ

Gaziantepspor'dan sezon tamamlanmadan da teklif alan ancak bunu reddeden Tolunay Kafkas, şuan ise anlaşma yolunu seçti. İlk gelen teklif karşısında 'Sezon sonu görüşelim' mesajını veren Kafkas, böylelikle istediği transfere de ulaşmış oldu. Genç teknik adamın, Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl'la olan yakın ilişkileri de transferin tamamlanmasında bir başka faktör oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...