Şükrü Ergün, 'Böyle kaybetmemeliydik, kahroldum'

Şükrü Ergün, 'Böyle kaybetmemeliydik, kahroldum'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Real Madrid karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Şükrü Ergün, 'Böyle kaybetmemeliydik, kahroldum' dedi.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Real Madrid karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Ergün, "Böyle kaybetmemeliydik, kahroldum" dedi. Real Madrid karşısında kaybetmelerindeki en büyük etkenlerden birinin savunma kurgusunda yapılan hatalar olduğunu ifade eden Ergün; "Her şeyden önce Real Madrid ile oyndığımızı unutmayalım, eksik de olsa yıldızı da olmasa Real Madrid. Mağlubiyete kılıf bulmaya çalışmıyorum. Biz bu maçı böyle kaybetmemeliydik. Yönetici olmamı bırakın taraftar olarak da kahroldum. Defanstan kaynaklanan bir zaafiyetimiz var, kalecimizin genç ve tecrübesizliğimizin de etkisi var ancak tüm suçu ona yüklememek lazım. Teknik kadronun çözüm bulması gereken konuların olduğu çok açık." dedi.
MANCINI'YE OLAN İNANCIMIZ TAM nbsp;
Roberto Mancini'ye olan inançlarının tam olduğunu dile getiren, "Türkiye gibi futbolun çok gözde olduğu yerlerde herkes teknik direktördür. Bir şey kötü gittiğimiz zaman herkes bir şeyler söyler. Mancini, kariyerini ve başarılarını ispat etmiş bir teknik adam. Ona inanıyoruz. Şimdi her şey bitmiş değil. Juventus'u yenmememiz için bir sebep yok. Galatasaray her takımı her yerde yenebilir, yeter ki oyuncularımız inançlarını ve yürekleri ortaya koysunlar." şeklinde konuştu.
FATİH TERİM VARKEN DE... nbsp;
Fatih Terim'in takımdan gönderilmesinin olumsuz etkiler oluşturduğu yorumları hakkında da konuşan Ergün, "Fatih Terim döneminde bu sonuçları aldık, Terim hoca varken de ligde de Şampiyonlar Ligi'nde sonuçları aldık. Çok parlak bir dönemden çok kara bir döneme geçiş yaptık diye bir şey söyleyemeyiz." dedi. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...