SSK Hizmet Dökümü Şifresiz Nasıl Alınır - SGK Hizmet döküm

SSK Hizmet Dökümü Şifresiz Nasıl Alınır - SGK Hizmet döküm

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

SSK Şifresiz Hizmet Dökümü. SGK Prim Sorgulama Nasıl Yapılır? E-sgk ve SGK sorgulama sayfası TC kimlik no ile giriş sistemi? İşte tüm detaylar.

SGK: IQ'un yetmedi, sana ilaç yok - nbsp; MPS hastalığı nedeniyle tüm organları büyüyen çocukların ilaçları, 'çocuklar ileri derecede zekâ özürlü olduğu için' kesildi. nbsp; Vücuttaki tüm organların büyümesine neden olan MPS hastalığına yakalanan 11 yaşındaki Beytullah Hakyeri ile 14 yaşındaki Cemil Koyun'un ilaçları SGK tarafından 'ileri derecede zeka özrü' olması gerekçesiyle kesildi. SGK tarafından uygulan zeka testi sınavında 50 IQ sınırını geçemeyen Beytullah ile Cemil, doktor raporu olmasına rağmen ilaç alamıyor. nbsp; Mukopolisakkaridoz (MPS) hastalığı dünyada ender görülen genetik hastalıklardan biri. Vücutta yağ ve şeker parçalayan enzimlere sahip olmadığı için sürekli organları büyümekte olan MPS hastaları yürüme, konuşma gibi fiziksel faaliyetleri yerine getiremiyor. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Türkiye 'de de MPS hastaları organlarının büyümemesi için enzim tedavisi görüyor. Ancak enzim tedavisi zor olduğu kadar pahalı olan bir tedavi türü.
ŞİFRESİZ HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ...
PRİM SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ..
ŞİFRESİZ HİZMET DÖKÜMÜ
SSK hizmet dökümü artık internet üzerinden şifresiz olarak alınabilmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2011 senesinde internet üzerinden vatandaşın hizmetine sunulan E-SGM uygulaması ile kurum ile ilgili pek çok sorgulama işleminizi şifresiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.Bu uygulamadan önce SSK hizmet dökümü sorgulama alabilmek için E-Devlet sistemini kullanırken ihtiyacınız olan şifre bu uygulamada yer almamaktadır.Bu yeni uygulama ile SGK Hizmet Dökümü alabilmek için ilk olarak T.C kimlik numarası, nüfusa kayıtlı olduğunuz il, doğum tarihi ve cilt no gibi sizden başka kimsenin bilemeyeceği niteliklerde kişisel bilgiler talep edilmektedir.Bu bilgileri doğru bir şekilde girdikten hemen sonra alt kısımda yer alan güvenlik kodunu da doğru bir şekilde girdikten sonra 'SORGULA' butonuna basınız.Ardından açılan sayfada sağ tarafta ki menüde bulunan 'Hizmet Bilgisi' sekmesi altındaki 'Hizmet Bilgisi 4a' seçeneğine tıklayınız.İşte SSK hizmet dökümü bu kadar basit bir işlem ile alınabiliyor.SGK hizmet dökümü alma işlemi sırasında karşılaşacağınız tüm zorluklar ile ilgili sorularınız bizlere aşağıdaki soru-cevap bölümünden bildirebilirsiniz.
E-sgk ve SGK sorgulama sayfası TC kimlik no ile giriş sistemi
Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz. Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü almak için 2 yöntem var. SGK Hizmet Dökümü almak isteyen vatandaşlara en kolay şekilde Hizmet Dökümü nasıl alınır tarif edeceğiz. 4A Hizmet Dökümü sorgulama ekranı. nbsp; Şifresiz olarak SSK Sorgulaması yapabilir, SGK Hizmet Dökümü alabilirsiniz.Ayrıca SSK Sicil No Sorgulama, SSK Prim Sorgulama, SSK Emeklilik Yaşı Hesaplama gibi hizmetlere kolayca ulaşabilirsiniz. Şifresiz olarak SGK (SSK) hizmet dökümü nasıl yapılır? SGK (SSK) hizmet dökümünü sağlamak kurumun sitesine girmek ve sadece TC kimlik no ile hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. nbsp; SGK Prim Sorgulama işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren SGK Sorgulamaları artık şifresiz olarak yapılabiliyor. Daha önce e-Devlet sisteminde yer alan SGK Prim Sorgulama uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgilerinizi girerek SGK (SSK) Prim Sorgulama yapabilirsiniz. SGK, SSK Hizmet Dökümü'nü yeniden şifresiz görebilme imkanı sağladı. nbsp; nbsp; Önünüze gelecek ekranda "TC Kimlik No, Baba Adı, Nüfusa Kayıtlı Olduğunuz İl ve İlçe, Cilt No, Aile Sıra No ve Doğum Tarihi" bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Sonrasında açılacak sayfada "4A Hizmet Dökümü" linkine tıklayarak, SSK Hizmet Dökümü'nü görebilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü'ne "edevlet şifresi" ile ulaşabilirsiniz...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...