Son Dakika Haberi... Atatürk Havalimanı'na giriş ve çıkışlar kapatıldı

Düzenleyen:
Son Dakika Haberi... Atatürk Havalimanı'na giriş ve çıkışlar kapatıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul Atatürk Havalimanı'na giriş ve çıkışların "ihbar" nedeniyle kapatıldığı bildirilmişti. DHMİ'den gelen son açıklamaya göre haberler gerçeği yansıtmıyor.

Sondakika! İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda sıcak saatler! İç ve dış hatlar olmak üzere havaalanın tüm bölgeleri şu an yolculara kapatılmaya başlandı. Gerekçe olarak "ihbar olduğu" bilgisi verildi. Ancak ihbarın içeriğine ilişkin bilgi verilmedi. (KAYNAK: MİLLİYET)

DHMİ’DEN ATATÜRK HAVALİMANI’NIN KAPATILDIĞI İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA 

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) İstanbul Başmüdürlüğü, Atatürk Havalimanı’na tüm giriş ve çıkışların kapatıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Atatürk Havalimanı’na tüm giriş ve çıkışların kapatıldığı yönündeki haberlere ilişkin açıklamada bulunan DHMİ İstanbul Başmüdürü Timur Alp Bayrak, “8 Ağustos 2016 öğlen saatlerinde bazı basın ve yayın organlarında yayınlanan 'Atatürk Havalimanı’na tüm giriş ve çıkışların kapatıldığı' yolundaki haberler doğru değildir. Havalimanımızdaki yolcu ve uçak operasyonu aksaksız devam etmektedir” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...