Sinem Kobal ile Kenan İmirzalioğlu hakkında flaş iddia!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalioğlu hakkında flaş iddia!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ile yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Çift evleniyor mu? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ile yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Çift evleniyor mu? İşte detaylar... Magazin gündeminin şu sıralar en popüler iddiası Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın nikah masasına oturacak olması...
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu evleniyor mu?


Sinem Kobal ile önceki ay sabaha karşı trafik çevirmesinde objektiflere yakalandığı Kenan İmirzalıoğlu'nun temmuz ayının sonunda yurtdışında evleneceği iddiası kulaktan kulağa yayılıyor. Gizli saklı aşk yaşadıkları gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal hakkında son günlerde çarpıcı bir iddia dolaşıyor. Önceki ay Zincirlikuyu'da sabaha karşı 04.00'te trafik çevirmesinde beraber objektiflere yakalanan ikilinin her ne kadar inkar etseler de beraberliklerinin nikah masasına doğru gittiği öne sürülüyor. Kobal'la temmuz sonunda yurtdışında evleneceği iddiası Kenan İmirzalıoğlu'nun oturduğu ve pek çok emlak yatırımı da yaptığı Cihangir'de en popüler dedikodu olarak kulaktan kulağa yayılıyor. (Güneş)
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalioğlu hakkında flaş iddia!

Kenan İmirzalioğlu yeni sektöre adım atıyor!
Oyunculuktan kazandığı parayı gayri- menkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu, cihangir'de kafe açmaya hazırlanıyor. 'Karadayı' dizisinin 'Mahir'i İmirzalıoğlu, rol arkadaşı Bergüzar Korel'in kurabiye dükkanı açmak için kolları sıvamasını örnek alarak yeni bir sektöre el atıyor. Firuzağa Mahallesi'nde yer satın alan oyuncu, önümüzdeki aylarda kafesini hizmete açacak. Daha önce de Cihangir'de tarihi bir binayı satın alıp restore ettiren ve butik otel yapmaya karar veren İmirzalıoğlu'nun tüm servetini abisi Derviş İmirzalıoğlu'nun üzerine yaptığı söyleniyor. Oyuncunun, satın aldığı yeni dükkanın tapusunu da abisinin adına yaptığı konuşuluyor. Kafeyi ise oyuncunun yeğenleri işletecek. (Cadde)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...