Shumi'nin durumu kötüye gidiyor

Shumi'nin durumu kötüye gidiyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Formula 1'in eski doktoru Hartstein, Schumacher'den güzel haber alma şansının olmadığından neredeyse emin olduklarını söyledi.

Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve yaklaşık 6 aydır komada bulunan Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher'in iyileşeceği umutları giderek azalıyor. Alman pilotun sağlık durumu ile ilgili son açıklama Formula 1'in eski doktoru Gary Hartstein'den geldi. Hartstein, Schumacher'den güzel haber alma şansının neredeyse kalmadığını söyledi.

Kişisel blog hesabından açıklama yapan Formula 1'in eski doktoru, Schumacher hayranlarının olası en kötü sona hazırlanması gerektiğini belirterek, "Çok üzgün olsam da bundan sonra Michael Schumacher'den güzel haber alma şansımızın olmadığınından neredeyse eminim" dedi. Schumacher'in ailesinin, efsanevi pilotun sağlık durumu hakkında açıklama yapması gerektiğini vurgulayan Hartstein, "Ailesinin Michael'ın durumuna karşı koruyucu tavrı ve sürekli susması, iyi bir haber olmadığının açık göstergesidir" değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...