Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman'ın cezaları belli oldu

Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman'ın cezaları belli oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş yönetimi İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ü A2 takımına gönderirken ikilinin devre arasında satılmasına karar verdi.

Beşiktaş yönetimi, kavga eden İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk ile ilgili kararını verdi... Milli maçlar arasında Hırvatistan'da sahada başlayan tartışma İstanbul'da kavgalarla sonuçlanınca teknik direktör Slaven Bilic, iki futbolcuyu kadro dışında bırakmıştı. Yönetim kurulu dün Fikret Orman başkanlığında toplanarak bu konuyu karara bağladı. Toplantıya Futbol Direktörü Önder Özen elindeki raporlarla katıldı. Özen, Bilic'in konuya ilişkin hazırladığı raporu okudu. Bilic, özetle, "Uyarı yapmamıza rağmen iki futbolcu da kendi bildiğini okumuş ve iki kez kavga etmiştir. Bu iki futbolcunun ruh hali, davranışları ve çıkardıkları olaylar takımın huzurunu bozmuştur. En son istediğimiz şey huzursuzluk ve gruplaşma. Yolumuza onlarla devam edebiliriz. Nihai karar sizin ancak huzurumuzu bozmayın" dedi. Bunun üzerine durumu tartışan yöneticiler, oybirliğiyle Toraman ve Sezer'i süresiz kadro dışı bırakarak A2'ye gönderdi. İki futbolcu devre arası satılacak. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...