Sezen Aksu, 'Haydi kalk da göbek atalım'

Sezen Aksu, 'Haydi kalk da göbek atalım'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Son günlerde mide kanseri tedavisi gören Adnan Şenses'i hasta yatağında bir çok ünlü ziyaret etti

Adnan Şenses bir anda fenalaşıp hastahaneye kaldırılmıştı. Yürekler ağızda bekledi ama sonunda Adnan Şenses hayatta kalmayı başardı. Pop müziğin kraliçesi Szen Aksu Adnan Şenses'i hastahanede ziyaret etti. Bu ziyaret Adnan Şenses'e büyük moral oldu. Mide kanserine yakalanan ve geçirdiği ameliyatların ardından kemoterapiye başlayan Adnan Şenses'i dün hastanede Sezen Aksu ziyaret etti. Aksu, Şenses'e "Hadi artık ayağa kalk da göbekler atalım, şarkılar söyleyelim" sözleri ile moral verdi. Şenses ise Aksu'ya "Birincisini atlattım, bunu da atlatırım" dedi. Sezen Aksu'nun ziyaretinden mutlu olan Şenses'in moralinin iyi olduğu görüldü.
Sezen Aksu'yu görünce oynamaya başladı
Sezen Aksu ve Selçuk Ural, hastanede tedavi gören Adnan Şenses'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası Aksu, basın mensuplarına görüntü vermemek için otopark kapısından çıktı. Selçuk Ural ise ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Ural, Adnan Şenses'in 3- 4 gündür çok kötü olduğunu bugün ise durumunun iyi olduğunu söyleyen Ural, "Adnan ağabey bir senedir çok zayıf düştü. Bugün çıkan tahliller daha iyi. İnşallah iyi haberler alacağız gün içinde. Moral veriyoruz ona. Sezen Aksu'yu da getirdim bugün çok moral verdi o da. Sezen'i görünce başlıyor gülmeye, ayaklandı ilk defa bugün kalktı. Sezen geldi mi başladı onu oynatmaya. Kıpırdayacak hali yok Sezen'i görünce başladı oynamaya. Sezen oynuyor o oynuyor. Epeyce gülüştük. Ben geçen sene de mide ameliyatında Sezen'i getirdim. Sezen'i görünce kendine geliyor. Onu çok seviyor. Ona bir şiir yazdı, onu okudu. Spontane şiir okudu" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...