Sevinç kısa sürdü, Kartal 70 bin kişinin önünde yıkıldı!

Sevinç kısa sürdü, Kartal 70 bin kişinin önünde yıkıldı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Avrupa Ligi'nde temsilcimi Beşiktaş evinde Club Brugge 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 2-1'in rövaşında Club Brugge'e 3-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti... nbsp; nbsp;Kara Kartal'ın doğum gününde Olimpiyat Stadı'nda 70 bin taraftar vardı... Beşiktaş, Ramon Motta'nın 61'de gönderdiği 'füze' ile 1-0 öne geçti. Tarihi gecede bu dakikadan sonra işler ters gitti. Belçika ekibinde 61'de De Sutter, 80'de Bolingoli'nin golleri ile yıkıldık. Taraftar önce Mustafa Pektemek'i daha sonra da Tolga Zengin'i ıslıkladı. 90+1'de Olcay Şahan kırmızı kart gördü. Mücadele 3-1 sona erdi. Beşiktaş Avrupa'ya veda etti. Teşekkürler Kara Kartal, teşekkürler; doğum günün kutlu olsun... nbsp;


BİLİC'TEN SÜRPRİZ: ÇİFT FORVET
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge karşısında 5-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçındaki gibi takımını sahaya çift forvetle sürdü. Çeyrek finale yükselmek için galibiyete ihtiyacı olan siyah-beyazlılarda, Demba Ba ve Mustafa Pektemek forvette görev aldılar.


ATİBA YEDEK SOSA YOK
Beşiktaş'ta sakatlıktan yeni kurtulan Atiba Hutchinson yedek kulübesinde yer alırken, sakatlığı geçmeyen Jose Sosa ise kadroya alınmadı. Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde Cenk Gönen, Atınç Nukan, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun oturdu.


BRUGGE'DE TEK DEĞİŞİKLİK
Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preudhomme, ilk maçtaki kadrodan tek değişiklik yaparak takımını sahaya çıkardı. Belçika ekibinde ilk maçta kadroda yer almayan Jose Izquerdo, ilk 11'de sahaya çıkarken, Mbombo ise yedek soyundu.


BAKAN KILIÇ DA MAÇTA
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da Beşiktaş-Club Brugge maçını izledi. Kılıç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'la birlikte protokol tribününden karşılaşmayı takip etti.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...