Serenay Sarıkaya'ya dava açıldı! İşte sebebi...

Serenay Sarıkaya'ya dava açıldı! İşte sebebi...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Medcezir dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, eski ajansıyla davalık oldu. Peki neden? İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya davalık oldu! İşte sebebi... İddiaya göre annesi, genç mankeni 2007'de Esline Mankenlik Ajansı'na kaydettirdi. Sarıkaya, Esline sayesinde sektöre adım attı, ancak daha sonra ajansı devre dışı bırakarak reklam ve dizi tekliflerini kabul etti. Ajans, sözleşmeye uymadığı gerekçesiyle Sarıkaya'ya dava açtı. Ajansın avukatı, sembolik olarak 3 bin 500 TL'lik tazminat davası açtıklarını söyledi. nbsp;


SERENAY SARIKAYA KİMDİR?
Serenay Sarıkaya (d. 1 Temmuz 1991, Ankara[1]), Türk oyuncu, 2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması ikincisi[5] , profesyonel model ve seslendirme sanatçısı. Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur.[6] 2008 yılında 16 yaşındayken Plajda ve Şaşkın adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Plato Filmde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yapmış ve dizide canlandırdığı Sofia karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra Miss Turkey 2010'da ikinci olmuş ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir. Yarışmada dördüncü olmuş, ayrıca Jüri Özel Ödülü'nü almıştır.[kaynak belirtilmeli] Lale Devri dizisinde Yeşim karakterini canlandırmıştır. Sarıkaya, halen Medcezir adlı televizyon dizisinde Mira karakterini canlandırmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...