Şenol Güneş Beşiktaş'la 2+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı

Şenol Güneş Beşiktaş'la 2+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

"Kariyerimde tek eksik şampiyonluk kupası. Bunu da Beşiktaş ile havaya kaldıracağıma inanıyorum. Beklenti kulübün isminde gizli; Beşiktaş..."

Hüseyin EROĞUL
Ve Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Siyah-beyazlılar tecrübeli teknik adamla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Güneş'in yıllık 1.5 milyon avro alacağı açıklandı. İmza töreninde Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş'in yanı sıra, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de yer aldı. Beşiktaş ile hedeflerinin örtüştüğünü söyleyen Güneş, "Giden hocanın başarılı olduğunu düşündüğünü düşünüyorum Takım Avrupa'da başarılıydı, ligde de şampiyonluğu son anda kaybetti. Benim de lig şampiyonluğuna aşkım var. Kariyerimde şampiyonluk yok, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayacağım. Beşiktaş'ın oyun karakterinde hücum futbolu var. O futbolu devam ettirip, üzerine koymak istiyorum. Tribüne gelen seyirci heyecan duyacak. Taraftarlara da seslenmek istiyorum. Hep yanımızda olsunlar, bize destek olsunlar. Ben her şeyimi bundan sonra Beşiktaş'a vereceğim" dedi. nbsp;
Demba Ba ve Töre kalmalı
Kendisine teklif yapıldıktan sonra yönetimle her şeyi ayrıntılı bir şekilde konuştuklarını söyleyen Şenol Hoca, "Elde bir kadro var. Onu inceleyeceğiz. Transferin ekonomik, idari yanları var. Beklenti kulübün isminde gizli; Beşiktaş... Beşiktaş alt sıralara oynar diyemezsiniz. Her zaman hedef şampiyonluktur. Eldeki oyuncularımızın verimini artırabilirsek her şey daha kolay olur. Sayısal olarak sağ tarafta bir eksiklik var. Serdar'a çok yük bindi. Diğer mevkilerde ise bazılarında fazlalık var bazılarını da görüp incelememiz lazım. Gökhan Töre ve Demba Ba'nın kalmasından yanayım. Eldeki kaleciler yeterli. Ama katkı alamazsak bakarız. Açıkçası onlara şans vermek istiyorum. Olcay, Oğuzhan, Veli, Mustafa, Türkiye için iyi oyuncular. Daha üst düzeye çıkabilirler. Daha iyi olmaları için ben buradayım. Kendini iyi gören oyuncu zaten antrenmana gelmesin, başka bir iş yapsın" ifadelerini kullandı.
KALECİ TAMAM SIRADA SAĞ BEK VAR!
Şenol Güneş'e imza töreninde adının yazılı olduğu Beşiktaş forması verildi. Güneş, "Kaleci transferini yaptık. Şimdi sırada sağ bek var. Sağ bek de Tamer Hoca" diyerek espri yaptı. Güneş'in yardımcılıklarını Tamer Tuna, Şeref Çiçek ve Miguel Piero yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...