Sende katıl, İçindeki ışığı göster!

Sende katıl, İçindeki ışığı göster!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yeteneklerin ortaya çıkmasına yardımcı olan Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali'ne başvurular başladı. Bu yıl 5.si düzenlencek festivale ilgi büyük...

Tanınmamış yeteneklerin ortaya çıkmasına yardımcı olan Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali büyük ilgi uyandırıyor. Festivalin kazanan filmi, 20 ülkede, 200 şehirde yayınlanacak. İçindeki ışığı göster!


İÇİNDEKİ IŞIĞI GÖSTER!
Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali ANBEAN tarafından ocak ayında 5. kez gerçekleştirilecek. Festivale başvurular başladı. Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali, MovieMaker Magazine tarafından yılın en cool 20 festivalinden biri seçildi.
Teması Keşif olan bu yılki festivale katılmak isteyenler 30 saniyelik kısa bir film çekmeli. Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali'nin başvuruları 27 Kasım'a kadar sürecek.
Birbirinden başarılı jüri üyelerinin bulunacağı festivalde jüri tarafından seçilecek 25 film, Art By Chance ile tüm dünyada yayınlanacak. 20 ülkede, 200 şehirde yayınlanacak olan kısa filmleri 1.5 milyar kişi izleyebilecek. Üstelik bu filmler halka açık yerlerde izlenecek.
Filmin izlenmesi için sinemaya gitmeye ya da bilet almaya gerek yok. Metro, trenler, spor salonları, sanat galerileri, cafeler ve barlarda yayınlanacak. nbsp;Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali'nin jüri üyeleri ise: Walt Disney Studios'un eski başkanı Dick Cook, İngiliz Bağımsız Film Ödülleri Direktörü Johanna Von Fıscher, London Film School Film Küratörlüğü Master programı direktörü Nick Roddick, Tribeca Film Enstitüsü Sanatçı Programı Başkan Yardımcısı Ryan Harrington.
Sende katıl, İçindeki ışığı göster!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...