Seda Sayan ekranlara geri dönüyor! İşte Seda Sayan'ın yeni programı

Seda Sayan ekranlara geri dönüyor! İşte Seda Sayan'ın yeni programı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2 eşini öldüren Sefer Ç. olayı ve Niran Ünsal'la tartışmasından sonra programı yayından kaldırılan Seda Sayan, yeni programıyla ekranlara geri dönüyor

SSeda Sayan'ın Show TV'de başlayacak yeni programı, "Yol Arkadaşım" yakında izleyicilerle buluşacak. Seda Sayan, Show TV'de yeni bir programla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.


PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILMIŞTI
Seda Sayan, daha önce de Show TV ekranlarında "Seda Sayan Show" programını sunuyordu. Ancak 2 karısını öldüren Sefer Çalınak'ı konuk ettikten sonra gelen tepkiler üzerine RTÜK'ten ceza yemiş, bir süre sonra da programı kanal yönetimi tarafından yayından alınmıştı.
Seda Sayan ekranlara geri dönüyor! İşte Seda Sayan'ın yeni programı

YENİ PROGRAMLA GERİ DÖNÜYOR
Şimdilerde ise Seda Sayan'ın aynı kanalda başka bir program sunacağı gündem konusu oldu. Seda Sayan'ın yeni programının tanıtım fragmanı yayınlandı.


EVLİLİK ÜZERİNE PROGRAM
Daha önce yaptığı 7 evliliğiyle bilinen Seda Sayan'ın yeni programı da evlilik üzerine olacak.


PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILIYOR MU?
Seda Sayan geçtiğimiz günlerde 2 eşini öldüren Sefer Ç.'yi canlı yayına çıkararak gündeme bomba gibi düşmüştü... Bu yüzden "SeDa Sayan Show"un yayından kaldırılacağı iddia edildi. Programın yapımcısı Tolga Tunaboylu bu iddiaları şu sözlerle yalanladı. İşte Tunaboylu'nun açıklamaları; Show TV ekranlarında yayınlanan "Seda Sayan Show" programının yayından kaldırıldığına dair haberlerin çeşitli mecralarda yer alması üzerine bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Sözü edilen haberlerde iddia edildiği gibi, "Seda Sayan Show"un yayından kaldırılma durumu söz konusu değildir. Programımız hiç ara vermeden 27 Ekim 2014 tarihi itibariyle 'Farklı bir konseptle' yayın hayatına devam edecektir. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...