Sayısal Loto Sonuçları Öğren | Sayısal Loto'da çıkan numaralar?

Düzenleyen:
Sayısal Loto Sonuçları Öğren | Sayısal Loto'da çıkan numaralar?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sayısal Loto sonuçları bu akşam belli olacak. MPİ tarafından her hafta Cumartesi günleri düzenlenen Sayısal Loto çekilişi, bu akşam yapılacak. Sayısal Loto'da çıkan numaralar, Sayısal Loto sonuçları bu haberde olacak...

Sayısal Loto sonuçları ve Sayısal Loto'da çıkan numaralar bu akşam belli olacak... Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Cumartesi günü düzenlenen Sayısal Loto, bu akşam çekilecek. Milyonların hayalini süsleyen Sayısal Loto'da hangi numaralar çıktı? Sayısal Loto sonuçları öğren, Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu gibi merak ettiğiniz detaylara bu haberden ulaşabilirsiniz... Her hafta noter huzurunda gerçekleşen çekilişin ardından kazananın belli olacağı Sayısal Loto'da büyük gün geldi, çattı... Milyonların zengin olma ümidiyle oynadığı Sayısal Loto'da çıkan numaralar, Sayısal Loto sonuçları ve Sayısal Loto ile ilgili tüm merak ettiğiniz detayara, Sayısal Loto sonuçları belli olur olmaz bu haberde bulabileceksiniz... İşte 8 Temmuz Sayısal Loto sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

SAYISAL LOTO 8 TEMMUZ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Çekiliş sonuçları merakla bekleniyordu. Milli Piyango İdaresi’nden sonuçların duyurulması ile birlikte çıkan numaralar sayfamızda yer alacak.

Sayısal Loto Sonuçları Öğren | Sayısal Loto'da çıkan numaralar?

SAYISAL LOTO GEÇEN HAFTA SONUÇLARI

Sayısal Loto 1 Temmuz sonuçları açıklandı. Sayısal Loto’da geçen hafta 6 bilen kimse çıkmadı ve 3.457.922,72 TL değerindeki büyük ikramiye 2.kez devretti. 5 bilen 199 kişi 3.696,95 TL, 4 bilen 9.312 kişi 59,35 TL, 3 bilen 159.281 kişi ise 9,80 TL ikramiye kazandılar. 

SAYISAL LOTO NEDİR? SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?
 
Sayısal Loto çekilişleri sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihlilere ikramiye ödemesi yapılır. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;
3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,
5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.
Sayısal Loto çekilişi ile verilecek olan ikramiyelerin ödeme süreleri, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerin, bir yıl içerisinde ikramiyelerini almaları gereklidir. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrarlar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme işlemi gerçekleştirilmez. Bu ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir.
 
SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER
 
Sayısal Loto çekilişi her hafta Cumartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye alamazlar. Sayısal Loto kuponu doldurulurken, işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. İşaretleme işlemi kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. Kupon doldurulduktan sonra iptal edilmek istenen kolon için, alt kısımda yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. İptal kutucuğu işaretlenmeyen ve oynanmış olan kolonlar geçerli olarak kabul edilir. 
 
Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen çıkmazsa, büyük ikramiye tutarı bir sonraki hafta 6 bilen talihlilere verilmek üzere devreder. Çekiliş sonucunda büyük ikramiye üç devir yaptıktan sonra dördüncü hafta çekilişinde de verilemezse 5 bilenler arasında dağıtılır. Çekiliş sonucunda 5 bilen de çıkmazsa ikramiye 4 bilenler arasında dağıtılır. 
 
Sayısal Loto çekilişleri için katılım sınırı yoktur. Sayısal Loto çekilişine istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir. Biletler tahrif edilmişse, sistem tarafından kabul edilmezse ve bilet yırtılmışsa ikramiye ödeme işlemi gerçekleştirilmez. Sayısal Loto çekilişi için kuponlar, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerlerden alınmalıdır. Çekilişe yetkili loto bayilerinden katılım sağlanmalıdır. Aksi halde ikramiye ödemesi yapılmaz. Güvenlik amaçlı olarak kupon arkasına ad ve soyad yazılmalı, imza atılmalıdır. Yapılacak olan bu basit işlem, ikramiye kazanılması durumunda ispat niteliğinde olacaktır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...