Saracoğlu'na sığmayacaklar

Saracoğlu'na sığmayacaklar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçeli kadın ve çocuk taraftarların Ç.Rize maçında dünya rekoru kırması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ilan etmeye hazırlandığı Çaykur Rize maçında dünya rekoru bekleniyor. 2011-12'deki Manisa karşılaşmasında Saracoğlu'nu 46 bin kadın ve çocuk taraftarla dolduran sarı-lacivertliler, kendilerine ait dünya rekorunu bu hafta kıracaklarından emin. Zira 50 bin kapasiteli stattaki şampiyonluk maçını izlemek için 100 binden fazla taraftar bilet talebinde bulunmuş durumda. nbsp;


nbsp;Saracoğlu'na sığmayacaklar

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda bilet izdihamı
Fenerbahçe'nin beraberlik ve her türlü galibiyete şampiyonluğunu ilan edeceği dev maç öncesi sarı lacivertli camiaya verilen seyircisiz oynama cezası nedeni ile maça sadece kadın ve çocuklar girebilecek. Bu kritik maçın biletlerinin bugün satışa çıkacağı öğrenildi. Saat 13.00'de dağıtılacak biletler için Fenerbahçeli kadınlar sabah 7'den itibaren Şükrü Saracoğlu Stadı'nın önünde beklemeye başladılar uzun kuyruklar oluştu. Büyük bir yoğunluğun olduğu maçın biletleri saat saat 13.00'den itibaren dağıtılmaya başlanacağı belirtildi. (haber 7)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...