Şah, mansur ve davut hangi müzik aletinin türleridir? | Hadi 4 Eylül ipucu sorusu ve cevabı

Düzenleyen:
Şah, mansur ve davut hangi müzik aletinin türleridir? | Hadi 4 Eylül ipucu sorusu ve cevabı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şah, Mansur, Davut gibi türleri olan üflemeli müzik aleti nedir? Şah, mansur ve davut hangi müzik aletinin türleridir? Hadi 4 Eylül ipucu sorusu ve cevabı haberimizde. Son birkaç aydır gündemde olan ve oldukça fazla takipçisi bulunan sevilen bilgi yarışması Hadi, tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılara her akşam para dağıtan Hadi, 4 Eylül ipucunu yayınladı. Şah, mansur ve davut nedir? Şah, mansur ve davut hangi müzik aletinin türleridir? Şah, mansur ve davut türleri olan üflemeli müzik aleti nedir?

Şah, mansur ve davut hangi müzik aletinin türleridir ve Hadi 4 Eylül ipucu sorusu ve cevabı gibi konular Hadi bilgi yarışması takipçileri tarafından merak ediliyor. Hadi sosyal medya hesaplarından günün ipucu yayınlandı. İpucunda üflemeli bir müzik aletinden bahsediliyor. Peki bu üflemeli müzik aletinin adı nedir? Şah, mansur, davut gibi türleri olan müzik aletinin adı nedir? Merve Toy ve Müge Boz'un sunduğu yarışma, bu akşam yine 20.30'da oynanacak. Şah, mansur ve davut hangi müzik aletinin türleridir? Cevap haberimizde...

ŞAH, MANSUR VE DAVUT HANGİ MÜZİK ALETİNİN TÜRLERİDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

HADİ NEDİR, NASIL OYNANIR?

Öncelikli olarak Hadi bilgi yarışması uygulamasını indiriyorsunuz ve telefon numaranızla kayıt oluyorsunuz. Daha sonra bir kod geliyor ve kodu uygulamaya girdikten sonra bir kullanıcı adı belirliyorsunuz. Kullanıcı adınızı bir kere belirledikten sonra değiştirmeniz mümkün değil, bu yüzden iyi seçmelisiniz. Dilerseniz size oyunu öneren arkadaşınızın referans kodunu girerek ona bir Joker bile kazandırabiliyorsunuz.

Daha sonra yarışma saatlerini bekliyorsunuz, uygulama yarışmalar başlamadan önce sizlere bildirim yolluyor. Yarışma başladığında yarışmaya katılıp, sorulara verilen süre sona ermeden doğru cevaplamaya çalışıyorsunuz. Eğer soruların tümünü bilirseniz ödül kazanabiliyorsunuz.

Dağıtılan paralar şirketin yatırımcıları, bazen sponsorlar, reklam verenler tarafından karşılanıyor. Arkadaşlarınızı davet ederek, Turkcell’in BiP uygulamasını kullanarak ya da zaman zaman görevleri yaparak extra can Jokeri kazanabiliyorsunuz ama her yarışmada sadece 1 tane kullanabiliyorsunuz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...