Sabri'nin sevinirken kafası yarıldı

Sabri'nin sevinirken kafası yarıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Eskişehirspor karşısında da Mancini'den forma şansı bulan Sabri Sarıoğlu, Burak Yılmaz'ın gol sevinci sonrasında kafası yarıldı.

Eskişehirspor karşısında da Mancini'den forma şansı bulan Sabri Sarıoğlu, Burak Yılmaz'ın gol sevinci sonrasında kafası yarıldı. Alex Telles'in çarpması sonrasında tecrübeli oyuncuya dikiş atıldı ve özel bandajla oyuna devam etti. Eskişehir ile oynanacak karşılaşmayı izlemeye gelen Galatasaraylı taraftarlar hep bir ağızdan, "Tribünlerle coşacaksın, kupaları alacaksın. Sen şampiyon olacaksın, seni sevmeyen ölsün" tezahüratlarına başlayınca ister istemez aklımıza 1986-87 sezonu geldi. Sezonun son haftasında oynanan Eskişehir maçına Beşiktaş'ın 1 puan arkasında çıkan sarı-kırmızılılar Ali Sami Yen'de 14 yıllık şampiyonluk hasretine son vermişti. Lider F.Bahçe ile aradaki puan farkını kapatmayı kafaya kolan G.Saray, liderden 1 gün önce oynamanın avantajını sonuna kadar kullanıyor demek yanlış olmaz. Mancini de inadından vazgeçip 4'lü defansa dönmüş, tıpkı Terim dönemindeki gibi orta alan ve hücum hattında rahat çoğalabilmek istiyor. 4+3+3'ü takıma monte etmiş, tek fark ise yeni transferlerin olmasıydı. Drogba cezalıymış, Semih hasta olmuş kimin umurunda... Mancini sistemini oturtmuş, yeniler de iş başında... İtalyan teknik adam Eskişehir'in F.Bahçe'yi yenmesini umursamamış, futbolcularına güvenmişti. 3'te Burak karşı karşıya kaçırdı. 6'da Melo Hajrovic'e çıkardı, Hajrovic defansın arkasına nefis attı, Burak bu sefer affetmedi: 1-0. 17'de Burak ceza sahasına daldı, kaleci Boffin'i görünce topu çeldi ama kendini kurtaramadı. Tamam Cüneyt Hoca, Dünya Kupası'nda düdük çalacak, morale ihtiyacı var ama buz gibi penaltıyı göremedi. Oyunun ilk çeyreğinde ortak kanı Drogba'nın yokluğunda çok seri bir G.Saray var. Serbest vuruşlara kimin nereden vuracağı belli ki, 21'de Telles vurdu, az farkla dışarıda. 28'de Sneijder fırsatçılığını konuşturdu, son anda kaleci çıkardı. 32'de Sneijder'in serbest vuruşuna işi yükselen Chedjou güzel bir kafa golü attı: 2-0. Cimbom dalga dalga geliyor, ilk yarıda başka gol sesi yok.
2. yarıda G.Saray daha temkinli. 51'de önce Hajrovic ardından Jorquera karşı karşıya kaçırdı. 58'de Sabri uzaklardan vurdu, döneni Burak tamamlayamadı. 90+2'de Burak sağ kanattan ortaladı, bu sezonun ligdeki suskun golcüsü Umut finali yaptı: 3-0. Melo'yu tutabilene aşk olsun, biri Scolari'yi arayıp, "Melo'yu neden milli takıma almıyorsun" diye sorarsa şaşırmam. Puan farkı 10'du, 1 hafta sonra 7, şimdilik 4 oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...