Saat kurup öldürmüşler

Saat kurup öldürmüşler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Annelerini, kendilerine baskı yaptığı gerekçesiyle öldüren iki kız kardeşin ifadesinde sabah alarm kurup öldürdükleri ortaya çıktı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, anneleri 39 yaşındaki Gülseren Süngü'yü elektroşok cihazıyla bayıltıp, 26 bıçak darbesiyle öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 19 yaşındaki Şeyda P. ve 17 yaşındaki B.P.'nin ifadeleri, şok cinayetin ayrıntılarını ortaya çıkardı. Kız kardeşlerin, okumalarına engel olup hayatlarına karıştığı için annelerinden kurtulmak için plan yaptığı belirlendi. Gün boyu konuşup ne yapacaklarını planlayan kız kardeşler saatlerinin alarmını annelerinin uykuya daldığı 06.00'ya kurduktan sonra uyudu. Sabah, 06.00'ya kurdukları saatin alarmıyla uyanan Şeyda P. ve B.P. kardeşler annelerini elektroşok cihazıyla bayıltıp, sırayla bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra planın üçüncü aşamasına geçen iki kardeş, annesinin sevgilisi Erhan Ş.'ye yine annesinin cep telefonundan 'İbo gelecek, benden habersiz eve gelme' mesajı gönderip evden ayrıldı. Uzun süre sevgilisinden haber alamayan Erhan Ş., eve geldiğinde Gülseren Süngü'nün cesedini buldu. Polisler ise kızlara oturdukları kafeteryada ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...