Russell Crowe'a sosyal medyadan tepki yağdı!

Russell Crowe'a sosyal medyadan tepki yağdı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Avusturyalı oyuncu ve yönetmen Russell Crowe, yeni filmi Son Umut'un tanıtımında 'Bir ülkeyi gerçekten işgal ettik' ifadesini kullandı

Russell Crowe, nbsp;Türkiye'de çekilen yeni filminin tanıtımında, "Aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" ifadesini kullandı. Crowe, Kanal 7 televizyonunda yayınlanan özel röportajında, nbsp;"The Water Diviner" filmine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sunucu Mike Willesee'in sorularını yanıtlayan Crowe, ''Bence 100 yıl sonra bu mitolojiye açıklık getirmek lazım ve millet olarak olgun davranıp karşı tarafın anlattığı hikayeyi hesaba katmamız gerek. Çünkü, biliyorsunuz aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" dedi.
Russell Crowe'a sosyal medyadan tepki yağdı!

Willesee, böyle bir söylemi ilk kez duyduğunu ifade ederken, Crowe, ''Kahramanlıklar hakkında istediğimiz kadar konuşabiliriz, benim için çok daha önemlisi, boşuna heba olan hayatlar'' dedi. Avustralyalı Oscar ödüllü ünlü oyuncu Crowe'un programa eşofmanları ile katılması, bazı hayranları tarafından sosyal medyada eleştirildi.
Russell Crowe'a sosyal medyadan tepki yağdı!

Film, Çanakkale Savaşı'nın sona ermesinden 4 yıl sonra savaşta hayatlarını kaybeden 3 oğlunun mezarlarını bulmak için Çanakkale'ye giden Avustralyalı bir babanın yaşadıklarını anlatıyor.''The Water Diviner'' için 2 Aralık'ta Sydney, 3 Aralık'ta ise Melbourne'da gala yapılacak.
Russell Crowe'a sosyal medyadan tepki yağdı!


SON UMUT FİLMİNİN TÜRKİYE'YE ÖZEL FRAGMANI YAYINLANDI
Başrollerinde Cem yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı merakla beklenen Son Umut filminin Türkiye'ye özel fragmanı yayınlandı.
FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN
Yönetmenliğini Russell Crowe'un üstlendiği ve başrollerini Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın paylaştığı Son Umut filminden Türkiye'ye özel bir fragman yayınlandı! Çanakkale Savaşı'nda 4 yıl sonra savaşa gönderdiği üç oğlunun kaderini öğrenmek için Türkiye'ye gelen Avustralyalı çiftçi Connor'un hikayesini perdeye taşıyan film görkemli sahneleriyle de dikkat çekecek gibi görünüyor. Crowe'un ilk yönetmenlik tecrübesi olan film savaşın 100. yılında, 26 Aralık tarihinde izleyicitle buluşacak. Filmin galasıysa 5 Aralık'ta Zorlu Center'da gerçekleştirilecek! nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...