Romenler şaşırmış, 'Türkler korkuyor'

Romenler şaşırmış, 'Türkler korkuyor'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Takımımızın Romanya ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde, Teknik Direktör Fatih Terim'in söylediği sözler Rumen basınında gündem oldu.

Milli Takımımızın Romanya ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde, Teknik Direktör Fatih Terim'in söylediği sözler Rumen basınında gündem oldu. Türklerin kendilerinden korktuğunu iddia eden Rumen basını, salı günkü kritik maç öncesinde Terim'in söylediği, "Bükreş'te kaybedecek bir şeyimiz yok, korkmuyoruz" ifadelerini manşetlerine taşıdı. Terim'in sahaya sürdüğü kadronun analizini yapan Rumenler, gazetelerinin başlıklarından yola çıkarak millilerimizin kendilerinden çekindiği izlenimini verdi. nbsp;Bu arada Romanya-Macaristan maçı öncesi ve sonrasında çıkan kavgalar Rumenlerin başını ağrıtabilir. Sokaklarda ve statta iki takım taraftarları arasında büyük kavgalar yaşanırken UEFA'nın konuyla ilgili araştırma yaptığı ve ceza uygulamasına gidebileceği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...