Rize evinde 3 puanı 3 golle aldı

Rize evinde 3 puanı 3 golle aldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Çaykur Rizespor kendi sahasında Eskişehirspor'u rahat geçti

Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor sahasında Eskişehirspor'u net skorla geçti: 3-0. Karadeniz ekibi böylece bu sezon ligde ilk kez bir iç saha maçından 3 puanla ayrılmış oldu. 2. dakikada Çaykur Rizespor Deniz Kadah'ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin 14. dakikasında Lawal, Sercan Kaya ile girdiği ikili mücadelede rakibine dirsek attı. Hakem pozisyonu faul olarak değerlendirirken Eskişehirli Lawal'a da bir kırmızı kart çıktı. 14. dakikada Obraniak'ın ara pasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Eren Albayrak, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Boffin'in sağından filelerle buluşturdu: 2-0. Ev sahibi ekip ikinci yarıya da hızlı başladı ve 52. dakikada Lafferty'nin golüyle Ç. Rizespor 3-0 öne geçti. 90 dakika sonunda başka gol olmayınca, Çaykur Rizespor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor puanını 21'e yükseltirken, Eskişehirspor 23 puanda kaldı. Maçtan sonra Çaykur Rizesporlu oyuncular bu sezon ilk kez sahalarında kazanmanın sevincini tribündeki taraftarlarıyla paylaştı. Futbolcular, taraftarlara bu sezon ligde kalacaklarına dair söz verdi.


GÜCÜMÜZÜ GÖRDÜK, HAVAMIZI BULDUK
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Eskişehirspor'u yenerek büyük bir kazanım elde ettiklerini belirterek, "Gücümüzü gördük. İç sahada kazanamama şanssızlığını bitirdik. 90 dakika boyunca iyi olan takım bizdik. taraftarımıza güzel bir gün yaşattık ve bunun devamı gelecektir" dedi.


ÇOK ŞANSSIZ BİR MAÇ YAŞADIK
Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe, Rize önünde şanssız bir maç çıkarıp yenildiklerini belirterek şunları söyledi: "Maçın başında yaşanan sakatlık ve ardından kırmızı kart tüm direncimizi bitirdi. Rakibimiz kazanmayı daha çok isteyen takımdı. Malesef gol yollarında neredeyse hiç yoktuk."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...