Rıdvan Dilmen Sergen Yalçın'ı öyle bir eleştirdi ki

Rıdvan Dilmen Sergen Yalçın'ı öyle bir eleştirdi ki

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek ligde 3'te 3 yapan Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında Rıdvan Dilmen ilginç ifadeler kullandı.

NTV Spor 'da yayınlanan '%100 Futbol ' programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın'ın kendisine verilen şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Sergen Yalçın'ın futbolculuğu ile teknik adamlığını karşılaştıran Dilmen, "Bir gün ligin son haftaları AEK ile Beşiktaş özel maç oynuyor. Sergen de izin almış gitmiyor maça. Maç oynanıyordu, ama dönüp bakmadı. Takımı maç yapıyor, izlemedi. Şimdi tesislere gider kafası Kayseri Erciyes maçındadır. Futbolcuyken haftaya kimle oynayacağını bilmiyordu. Şimdi bu sorumluluğu aldı" dedi. Ünlü yorumcu, "Geçen hafta aradığımda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına gitmiş. Sergen, Barcelona gelse dönüp bakmazdı. Şimdi gidip izliyor" ifadeleerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...