Real'in bombası 'Gareth Bale' Arena'da forma giymeyecek

Real'in bombası 'Gareth Bale' Arena'da forma giymeyecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 17 Eylül'de TT Arena'da ağırlayacağı Real Madrid'de yıldız oyuncu Bale sahada olamayacak.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'de transfer sezonunun son günü kadroya katılan Galli Yıldız Gareth Bale için yeni bir iddia ortaya atıldı. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen İspanyol AS gazetesinin haberine göre, transfer süreci oldukça uzayan ve İspanyol ekibi ile henüz bir maça dahi çıkmadığı için hazır olmadığı belirtilen Bale, Galatasaray'a karşı da riske edilmeyecek. La Liga'nın 4. haftasında Villarreal'e karşı oynamayacağına daha önce de kesin gözüyle bakılan Bale'in, sarı-kırmızılı takımla oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında sahada olabileceği konuşuluyordu. Ancak teknik direktör Ancelotti, henüz takımla çalışma fırsatı bulamayan ve arka adelesindeki sorun nedeniyle de fazla riske edilmek istemeyen Bale'i La Liga'nın 5. haftasında Getafe ile oynanacak maçta sahaya sürmeyi planlıyor.
MİLLİ TAKIMDA DA OYNAMADI
Transfer süreci çok uzayan ve bu sürede Tottenham kulübüyle de idmanlara çıkmayan Bale, Galler Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri'nde Makedonya ile oynadığı maçın kadrosuna dahil edilmiş ancak teknik direktör tarafından sahaya sürülmemişti. Bale'in Galler ile Sırbistan arasında 10 Eylül Salı günü oynanacak maçta da forma giymesi beklenmiyor.
MARCELO DA YOK!
Brezilya'nın Avustralya ile oynadığı ve 6-0 kazandığı hazırlık maçında sakatlanan sol bek Marcelo'nun da durumu netleşmeye başladı. Oyuna devam edemeyen Brezilyalı yıldızın sahalardan en az 2 ya da 3 hafta uzak kalacağı belirtilirken, Galatasaray'a karşı da sahada olamayacak. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...