Real Madrid'den unutulmayacak operasyon, Bale'yi bitirdi

Real Madrid'den unutulmayacak operasyon, Bale'yi bitirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gareth Bale'e imzayı attırdıktan sonra gözünü Luis Suarez'e diken İspanyol devi, Mesut Özil'i Arsenal'e; Kaka'yı da Milan'a verdi.

Real Madrid nbsp;transferin son gününde uzun yıllar unutulmayacak bir operasyona imza attı. Aylardır nbsp;Tottenham'ın süper yıldızı nbsp;Gareth Bale'yi almak için uğraşan İspanyol devi, bu transferi bitirmekle kalmadı, üstüne Liverpool'un gol makinesi Luis Suarez'e de talip oldu. En az bu transferler kadar yankı uyandıran diğer gelişmeler ise takımın dünyaca ünlü yıldızları Mesut Özil'in İngiliz devi Arsenal'e, Brezilyalı Kaka'nın ise eski takımı Milan'a gönderilmesi oldu. Bale'nin gelmesiyle Ronaldo'ya ait nbsp;olan 94 milyon euroluk en pahalı transfer rekoru ise Portekizli yıldızda kalmış oldu.
REKOR RONALDO'DA KALDI
Çünkü Galli yıldız 100 milyon euro iddialarının aksine 91 milyon euroya 6 yıllık sözleşmeye imza atacak. Luis Suarez'in transferinin de bugün açıklanması bekleniyor. Bu transferler aynı zamanda G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in, dünyaca ünlü iki yıldız takviyesiyle 17 Eylül'deki maç için İstanbul'a gelmesi demek. Brezilyalı Kaka eski takımı Milan'a bonservissiz 2 yıllık imza atarken, 2 senede 10 milyon euro kazanacak. Mesut Özil'e 5 yıllık imza attıracak olan Arsenal ise yıldız oyuncu için Real Madrid'e tam 50 milyon euro ödeyecek.

Futbol tarihinin en pahalı 10 transferi:
1. C. Ronaldo94 Milyon Euro
2. Z. Zidane73.5 Milyon Euro
3. Z. Ibrahimovic69.5 Milyon Euro
4. Kaka65 Milyon Euro
5. E. Cavani64 Milyon Euro
6. R. Falcao60 Milyon Euro
7. L. Figo60 Milyon Euro
8. F. Torres58.5 Milyon Euro
9. Neymar57 Milyon Euro
10. Hulk55 Milyon Euro
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...