Ramiz ustaya son görev

Ramiz ustaya son görev

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tuncel Kurtiz, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda ünlü sima katıldı.

Emektar sinema ve tiyatro oyuncusu Tuncel Kurtiz, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda ünlü sima katıldı. Tuncel Kurtiz'in naaşı, Edremit Devlet Hastanesi morgundan Güre Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Çamlıbel köyüne getirildi. Araçlar sebebiyle 3 kilometrelik kuyruk oluştu. Tabut, önce mezarlıktaki musalla taşına konuldu. Burada cenaze namazı kılınması beklenmeden tabut alınarak mezara götürüldü. İmamın gelmesini bekleyen ailesi, cenaze namazının kılınmadığını fark edince nbsp;tabut mezarın aşağısındaki yola götürüldü. Bir süre burada beklendikten sonra imamların gelmesi ile cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Okan Yalabık, Yılmaz Köksal, Tarık Akan, Cansu Dere, Berrak Tüzünataç'ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Cenaze namazının ardından Kurtiz, vasiyeti üzerine köy mezarlığında denizi gören bir alanda defnedildi. BALIKESİR İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...