Putin bir konuştu, dolar uçuşa geçti

Putin bir konuştu, dolar uçuşa geçti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dolar güne 2.20 seviyesinde başlamıştı. Putin'in acil tatbikat talimatı ile dolar iki haftanın zirvesi olan 2.2275'e kadar yükseldi.

Dolar güne 2.20 seviyesinde başlamıştı. Rusya'nın batısında bulunan birlikleri için acil tatbikat talimatı vermesinin küresel piyasalarda riskten kaçışı tetiklemesiyle iki haftanın zirvesi olan 2.2275'e kadar yükseldi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Rusya'nın batısında bulunan birliklere acil tatbikat talimatı vermesi, uluslararası piyasaları da etkiledi.Rus rublesi, dolar-Euro karşısında tarihi bir düşüş yaşadı. Dolar/TL ise 2,22'nin üzerine çıktı.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı ve Merkez Askeri Bölgeleri'nde ordunun savaşa hazırlık seviyesinin ani bir şekilde denetlenmesi emri verdi.Putin'in Rusya'nın batısında bulunan birliklere acil tatbikat talimatı vermesi, uluslararası piyasaları da etkiledi.Rus rublesi, dolar-Euro karşısında tarihi bir düşüş yaşadı.Dolar/TL ise 2,22'nin üzerine çıktı.
(NTV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...