Prandelli'den maç sonu flaş istifa açıklaması

Prandelli'den maç sonu flaş istifa açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli Anderlecht mağlubiyeti sonrası istifa iddialarını cevapladı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçında karşılaştığı Anderlecht'e, deplasmanda 2-0 yenik oldu ve bu sezonki Avrupa macerasını noktalandırdı. Sarı-kırmızılı ekibin İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, karşılaşma sonrası matbuat toplantısında epey bir gergindi. Basın mensuplarının, 'İstifa edecek misiniz?' sorusunu cevap veren Prandelli, 'Biz yola devam edeceğiz. Üzgünüz Avrupa'dan elendiğimiz için ama biz profesyoneliz' dedi.
Tazminatı konusundaki ısrarlı sorular karşısında İtalyan teknik adam, 'Çok açık ve net söylüyorum; hiç bir biçimde tazminatım yok' dedi...
Tazminatı bulunmadığı isimlendirilen İtalyan hoca, 'Peki sözleşmenizin kalan süresine ilişkin ücretlerinizi istek ettiniz mi?' şeklindeki soru gelince ise cevap vermekten kaçındı. Prandelli 'Sözleşmemle ilgili daha çok konuşmak istemiyorum, maçla ilgili konuşmak istiyorum. İsterseniz bu soruları yöneticilerimize sorarsını ve cevabını alırsınız' diyerek soruyu geçiştirdi.
Anderlecht karşısında şanssız olduklarını da anlatım eden Prandelli, 'Sahada iyi bir Galatasaray vardı. Şanssız bir biçimde 44'te gol yedik. İkinci yarıda iyi oynamamıza rağmen, böyle bir şanssızlık oldu' diye konuştu.
Son maçlarda, Galatasaraylı oyuncuların aralarındaki alan içi tartışmalarının hatırlatılması üstüne Prandelli, 'Gerginlikler olabilir. Futbolcularımız da insan. Böyle halleri yaşıyorlar. Onlar da varını-yoğunu ortaya koymaya çalışıyor. Biz takım şeklinde çalışıyoruz' diyerek cevap verdi.
UEFA'nın, futbolcu sağlığına ciddiyet vermesi gerektiğini de vurgulayan Cesare Prandelli, 'İlk göreve geldiğimde de söylemiştim, UEFA'nın da futbolcuların sağlığını düşünmesi gerekiyor. Bir takımın Çarşamba günü maç oynayıp Cumartesi öteki bir maça çıkması kocaman bir skandal. Bunu engellememiz gerekiyor' diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...