Özil'le ilgili flaş açıklama 'Madrid'deki baskıyı kaldıramadı'

Özil'le ilgili flaş açıklama 'Madrid'deki baskıyı kaldıramadı'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Mesut Özil hakkında konuştu ve Mesut'un Real Madrid'deki baskıyı kaldıramadığını söyledi.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arsenal'e transfer olan Mesut Özil hakkında yeni açıklamalarda bulundu.Florentino Perez, transferin son gününde Arsenal'e giden Mesut Özil için, ''Kulüpten ayrılmayı Mesut istedi ve kimsede bu konu hakkında üzgün değil. O Madrid'deki baskıyı kaldıramadı'' ifadelerini kullandı.Perez aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Bale transferi için bankadan kredi aldıkları iddiasını gündeme getiren Pique hakkında da konuştu ve Barcelonalı oyuncu için ''Pique'nin söyledikleri doğru değil. O iyi bir insan ve ama söyledikleri doğru değil. Biz herhangi bir bankadan kredi alarak oyuncu ödemesi yapmadık'' dedi.Casillas ve Diego Lopez hakkında da kısa bir değerlendirme yapan Real Madrid Başkanı, dünyanın en iyi iki kalecisine sahip olduklarını söyledi.
(Sporx)
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...