Özgün Namal'ın babası kalp krizi geçirdi

Özgün Namal'ın babası kalp krizi geçirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Özgü Namal, babasından gelen üzücü bir haberle yıkıldı...

Özgü Namal "Bu İşte Bir Yalnızlık var" filminin vizyona girmesinin sevincini yaşayamadan, babasından gelen bir haberle sarsıldı. nbsp;Bir süredir kanser tedavisi gören babasının kalp krizi geçirdiğini öğrenen oyuncu, ilk uçakla Bodrum'a, babası Kubilay Namal'ın yanına gitti. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Namal'ın yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor. nbsp;Özgü Namal'ın, babasının başından ayrılmadığı, bitkin ve üzgün olduğu öğrenildi. nbsp;
DOKTORU AÇIKLADI
Halkla İlişkiler Sorumlusu Yeşim Yağcı, Kubilay Namal'ın sağlık durumu ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Yağcı, şunları söyledi "Sayın Kubilay Namal 06 Aralık 2013' te hastanemize başvurmuştur. Akciğer enfeksiyonu nedeni ile hastanemizin yoğun bakım ünitesinde tedavi altındadır. Tedavisini dahiliye uzmanı Dr. Gamze Cengiz ve anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı Dr. Yelda Buyruk yürütmektedir. Herhangi bir kalp krizi söz konusu değildir. Akciğer enfeksiyonuna yönelik tedavisi sürmektedir."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...