Özgü Namal babasını kaybetti, işte ilk açıklama

Özgü Namal babasını kaybetti, işte ilk açıklama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın babası Kubilay Namal hayatını kaybetti. Namal, duygularını "Çok üzgün ve çok acılıyım." ifadeleriyle anlattı.

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde karaciğer enfeksiyonu nedeni ile Bodrum'da bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınan Özgü Namal'ın babası 62 yaşındaki Kubilay Namal, bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 8 gün önce babasının hastaneye kaldırıldığını öğrenen Namal İstanbul'dan Bodrum'a gelmişti. Babasının tedavi süresi boyunca hastaneden biran olsun ayrılmayan ünlü oyuncu, babasının ölüm haberi ile üzüntüye boğuldu. Hastane önünde bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Namal, "Babamızı kaybettik. İstanbul'a nakil götürüyoruz. Akciğer yetmezliğinden dolayı kaybettik. Çok üzgün ve çok acılıyım. Cumartesi günü İstanbul'da defnedeceğiz. Söyleyecek başka bir şeyim yok." dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...