ÖSYM 2013 DGS tercih kılavuzunu yayınladı

ÖSYM 2013 DGS tercih kılavuzunu yayınladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dikey Geçiş Sınavı'nda bugün başlayan tercih işlemleri 21 Ağustos tarihine kadar sürecek. ÖSYM, DGS tercih kılavuzunu resmi sitesinde yayınladı.

2013 DGS tercihleri 14-21 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 2013 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili tercih işlemleri 14-21 Ağustos 2013 tarihleri arasında ÖSYM 'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Adaylar tercihlerini, TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır. Tercihlerle ilgili genel bilgiler ile ilgili tablo ve koşullara aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Adayların bu bilgileri dikkatle inceleyip tercihlerini yapmaları gerekmektedir. Adaylar Tablo-1'den en fazla 30 tercih yapabileceklerdir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Tüm adayların merakla ve sabırsızlıkla beklediği 2013 DGS tercih işlemleri ösym.gov.tr resmi internet adresinden yayınlanan duyuru ve DGA tercih kılavuzu ile DGS adaylarına duyruldu. nbsp;Üniversiteleri iki yıllık bitiren öğrenciler üniversiteyi dört yıllığa tamamlamak için DGS (dikey geçiş sınavı) sınavına girmişlerdi. Adaylar aldıkları dgs puanları ile dört yıllık fakültelere geçiş yapabilirler. 2013-Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili tercih işlemleri 14-21 Ağustos 2013 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Adaylar tercihlerini, TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır. Tercihlerle ilgili genel bilgiler ile ilgili tablo ve koşullara aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Adayların bu bilgileri dikkatle inceleyip tercihlerini yapmaları gerekmektedir. Adaylar Tablo-1'den en fazla 30 tercih yapabileceklerdir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

2013 DGS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...