Oscar Cardozo geri döndü

Oscar Cardozo geri döndü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Uzun süre Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Oscar Cardozo, Benfica ile ilk golünü attıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer listesinin ilk sırasında yer alan ancak transferi tüm çabalara rağmen gerçekleşmeyen Oscar Cardozo, Benfica formasıyla bu sezon ilk golünü Vitoria Guimaraes'e attı.Maç sonu açıklamalarda bulunan Cardozo; "Çok zor bir maçtı. Biz böyle olacağını biliyorduk. Guimaraes çok iyi bir takım ve bunu da bu maçta gösterdiler. Bu maçı kazandık ve bu sezon kalan tüm maçlarımızı kazanabilmek için daha çok çalışacağız. Bizim için önemli bir maçtı, bu sezon ligi kazanabilmek kişisel olarak benim ilk hedefim. Bunu başarmak bizim için çok önemli. İşimi iyi yapıyorum ve takıma yardım ediyorum. Bizi destekleyen taraftarların istediklerini yerine getirmeye gayret ediyorum." dedi.Cardozo, geçtiğimiz sezonun sonunda sorun yaşadığı teknik direktörü Jorge Jesus ile ilgili olarak; "Bütün problemler geçti ve olanları arkamızda bıraktık. Ben şu an Benfica'nın daha da iyi olması için çabalayacağım. Bu sezon şimdilik ilk golümü attım ve daha da fazlasını atmak için çalışacağım" diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...