Onbinler, Başbakan Erdoğan'a destek için sokağa indi

Onbinler, Başbakan Erdoğan'a destek için sokağa indi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kocaeli'nde, 78 sivil toplum kuruluşu (STK) tarafından İstanbul merkezli operasyonlara tepki amacıyla organize ettiği yürüyüşe onbinlerce vatandaş katıldı.

Kocaeli 'nde, 78 sivil toplum kuruluşu (STK) tarafından İstanbul merkezli operasyonlara tepki amacıyla 'Küresel Operasyona Karşı Kardeşlik Yürüyüşü' gerçekleştirildi. Merkez Bankası önünde toplanan onbinlerce vatandaş, Türk bayrakları, Başbakan Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu dövizler ve 'Oy benim, karar benim', 'İradene sahip çık', Emaneti veren millettir, sadece millet alır', 'Biz bitti demeden bu şarkı bitmez', 'Yeter, karar milletin', 'Dik dur eğilme, bu millet seninle' yazılı pankartlarla Sabri Yalım Parkı'na doğru yürüdü. Ev ve iş yerlerinde çok sayıda vatandaşın da Türk bayrakları sallayarak ve otomobillerinin kornalarını çalarak destek verdiği görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...