Ölüm yolculuğuna kura ile gitmişler!

Ölüm yolculuğuna kura ile gitmişler!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fransa'da düşen Alman uçağında bulunan yolcuların ilginç hayat hikayeleri, ortaya çıkmaya başladı.

Gelsenkirchen kenti yakınlarındaki Haltern kasabasında bulunan Joseph-König-Gymnasium Lisesi'nden İspanya'ya giden ve düşen uçakta olduğu öğrenilen 16 öğrencinin, okulda kura çekimiyle belirlendiği belirtildi.

İspanya-Almanya arasında yapılan öğrenci değişim programına, söz konusu okuldan 40 öğrencinin gitmek istemesiyle, 16 ile sınırlı olan grup için kura çekimi yapıldığı belirtildi.
Ölüm yolculuğuna kura ile gitmişler!
Çekilen kura ile belirlenen ve henüz isimleri açıklanmayan 16 öğrenciye, iki de öğretmenin eşlik ettiği açıklandı. Uçak kazasının duyulmasıyla dün, eğitime kapatılan Joseph-König-Gymnasium adlı okulda, bu sabah Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Eğitim Bakanı Sylvia Löhrmann'ın katılımıyla bir töreni yapıldı.

Basına kapalı olarak yapılan törende, okul öğretmenleri, okul idaresi ve öğrenci ailelerinin de bulunduğu belirtildi.

El Clasico son maçları oldu

Düşen uçaktaki ölenler arasında iki İranlı spor yorumcusunun da bulunduğu belirtildi.

Haftasonu Barcelona ile Real Madrid takımları arasında oynanan el Clasico karşılaşmasını anlatmak üzere İspanya'ya gelen iki İranlı gazetecinin bu maçı İranlı futbolseverlere aktardıktan sonra ülkelerine dönmek için Germanwings havayolları şirketini kullandığı ortaya çıktı.
Ölüm yolculuğuna kura ile gitmişler!
Nou Camp'da oynanan El Clasico maçı son karşılaşmaları olan İranlı Milad Hojjatoleslami ve Hossein Javadi adlı spor muhabirleri için İran'da çok sayıda sporseverin katılacağı geniş çaplı bir cenaze töreni düzenleneceği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...